Odeabank’tan Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi İmkanı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Odeabank’tan Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi İmkanı

Odeabank’tan Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi İmkanı

Odeabank, sınırsız sayıdaki kredi kampanyalarına ve yüksek çeşitlilikleri ile müşterilerini memnun eden avantajlara bir yenisini daha ekliyor. Odeabank, Yurt dışı Yerleşiklere Konut Kredisi imkanı ile yurt dışında yaşayan ve yurt dışında bir konut sahibi olmak isteyen Türkiye vatandaşlarının yararlanabileceği yeni bir konut kredisi türü ile yabancı ülkelerdeki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan müşterilerini de memnun etmeyi amaçlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Odeabank’tan Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi İmkanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank’ın sunduğu Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi imkanı ile yurtdışında yaşayan Odeabank müşterilerine konut alımları sırasında büyük kolaylıklar sağlıyor. Odeabank’ın tasarladığı Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi hizmeti, Türki Lirası bazında bir konut kredisi tipi olmakla beraber Odeabank müşterilerinin yaşadığı ülkelere göre değişiklikler gösterebilmekte ve Euro veya dolar endeksi üzerinden de kullanımı gerçekleştirilebilmektedir. Bununla beraber, Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi’nin toplam tutarı, alınmak istenen konutun ekspertiz değerinin en fazla yüzde 50’si seviyesinde olabilmektedir.

Odeabank Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi İçin Gereken Belgeler

Odeabank’ın Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi hizmetinden faydalanabilmek ve başvuruda bulunabilmek için çeşitli belgeler gerekmektedir. Bu belgelerin arasında pasaport ve yurtdışında ikametinizi gerçekleştirdiğiniz adresin belirtildiği bir ikamet belgesi gibi belgelerin yanı sıra, yurtdışında sahip olunmak istenen konutun ücretinin en az yüzde 50’nin ödendiğini gösteren bir belge ve bu ödeme ile alakalı bir hesap hareket dokümanı da istenmektedir. Bununla beraber Odeabank, diğer bütün kredi taleplerinde olduğu gibi müşterilerinden gelir belgesi istemektedir.

Odeabank Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi’nin Faiz Oranları ve Vade Seçenekleri

Başvuru sürecinin ardından, Odebank bir ekspertiz işlemi başlatmakta ve satın almak istenilen konutun değer tespit aşaması gerçekleştirilmektedir. Satın almak istenilen konutun değeri tespit edildikten sonra ise Odeabank’ın müşterileri ile beraber yürüttüğü en uygun geri ödeme planını oluşturma aşaması gelmektedir. Bu çerçevede ortaya çıkartılacak olan tablo çerçevesinde, Odebank Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi, 120 aya kadar uzanabilen geniş vade seçenekleri içermektedir ve 120 ay için yüzde 1,14 seviyesinde bir kredi faiz oranı gerçekleştirilmektedir. Bu noktadaki önemli husus, vade sürelerinin uzaması ile birlikte kredi faiz oranının artış göstermesidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP