DOLAR

32,5676

0.14%
EURO

34,9750

-0.15%
ALTIN(gr)

2.439,32

0,14%
BİST 100

%
Konut Kredisini Bir Banka Daha Düşürdü

Konut Kredisini Bir Banka Daha Düşürdü

Vakıfbank'ın ardından TEB bankası da konut kredisi faizlerini düşürme kararı aldı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Konut Kredisini Bir Banka Daha Düşürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Ekonomi Bankası başlattığı kredi kampanyası ilekonut kredisi faizlerini düşürme kararı aldı. Türk Ekonomi Bankası başlatmışolduğu kampanya ile beraber konut kredisi faizini yüzde 1,61’e düşürdü.

TEB Bankası yapmışolduğu açıklamada konu sahibi olmak isteyen ve konuta yatırım yapmak isteyenleriçin böyle bir faiz indirimi başlattığını söyledi. Tüm müşterilerine 120 ayakadar vadelerde yüzde 1,61 sunacağını söyleyen Türk Ekonomi Bankası konutkredisi kampanyasına destek olma kararı aldı.

Türk Ekonomi Bankası diğer avantajlı ürünlerinde sunacağınısektör tecrübesi ile bu alanda en iyi hizmeti vereceğini söyleyerekmüşterilerini şubelerine bekliyor. Geçtiğimiz haftalarda kredi faiz oranlarınıdüşüren bir bankada Vakıfbank olmuştu. Vakıfbank geçen hafta konut taşıt vebireysel ihtiyaç kredi faiz oranlarında indirime gittiğini duyurmuştu.Vakıfbank yapmış olduğu açıklamada bir buçuk milyon liraya kadar konutkredilerinde aylık faiz oranını 1,63 de 1,49’a kadar indirdiğini söylemişti.

Vakıfbank 2. el ve araçlarda da faiz indirimine gitti.Vakıfbank taşıt kredisi adı altında indirime giren kredi faiz oranlarında yüzde1,72 yüzde 1,55 çekmeyi başardı. Vakıfbank ve TEB Bankası’nın faizindirimlerinin ardından birçok özel bankanın da faiz indirimine giderekyaklaşan yaz döneminde müşterilerine uygun fiyatlı kredi vermesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP