DOLAR

32,3429

0.19%
EURO

35,0947

-0.31%
ALTIN(gr)

2.238,91

-0,19%
BİST 100

%
Kredi Almak Artık Daha Kolay! Kredi Alamayanlar İçin Sürpriz Karar!
  • Finans 365
  • Finans
  • Kredi Almak Artık Daha Kolay! Kredi Alamayanlar İçin Sürpriz Karar!

Kredi Almak Artık Daha Kolay! Kredi Alamayanlar İçin Sürpriz Karar!

Açıklamalara göre maddi durumu iyi olmayanlar için yeni bir çalışma yapılacak. O vatandaşların kredi almaları kolaylaşacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:06
Kredi Almak Artık Daha Kolay! Kredi Alamayanlar İçin Sürpriz Karar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençler şu sıralar oldukça keyifsiz sebebi ise pandemi dolayısıyla iş bulamayışları. Hâlihazırdaki iş yerleri işçi çıkartırken yeniden işçi alımı oldukça zor bir ihtimal olarak gözüküyor. Resmi kurumlar devamlı alım yapsa da işsiz gençler için bu alımlar yeti olmuyor. İşe alınana kadar geçen sürede ise vatandaşın ne yiyip ne içeceği meçhul. Milyonlarca vatandaş devlet destekleriyle ayakta kalmaya çalışıyor ancak kayna sınırlı olunca geçim de ona göre oluyor. Yapılan açıklamaya göre vatandaş için yeni bir kredi kapısı daha açıldı. Açılan bu kapıyla beraber genç vatandaşlar bankadan kredi alabilecek ve alınan bu kredi sayesinde hayatlarını idame ettirebilecekler. İhtiyaç kredisi kapsamında verilecek bu krediyi İş Banaksı vatandaşlara vermiş olacak. Bankadan kredi almak için geçerli olan şartın 18 yaşından büyük olunması, 27 yaşından küçük olunması ve maddi durumun yetersiz olması. Bu 3 şartı yerine getiren vatandaşlar bankadan kolaylıkla kredi alabilecek.

Ödemelere Hemen Başlanacak

Bankadan kredi alan vatandaşın faiz şekilde geri ödeme yapması istenecek. Kefile veya teminat gerek duyulmayacak çünkü ödemenin amacı belli. Maddi durumu kötü olan gençlerin maddi durumunu bir süreliğine de olsa toplatmak. Ödemelerin vadesi 60 aya kadar uzatıldı ve ilk 6 ay ödem alınmayacağı duyuruldu. Kredi limitleri 10 bin TL’ye kadar çıkarıldı ve limitlerin azaltılması vatandaşlara bırakıldı. Dosya masrafın almayacak olan banak başvuruları en kısa zamanda açmayı planlıyor. Ödenekler ise kısıtlı bundan dolayı herkesin elini çabuk tutasında fayda var.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP