DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kredi Almak İçin Şubelere Gitme Durumu Tarihe Karıştı Yeni Dönem İçin Açıklama Geldi
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kredi Almak İçin Şubelere Gitme Durumu Tarihe Karıştı Yeni Dönem İçin Açıklama Geldi

Kredi Almak İçin Şubelere Gitme Durumu Tarihe Karıştı Yeni Dönem İçin Açıklama Geldi

Sosyal mesafe kuralına dikkate edilmesi gereken bu dönemde QNB Finansbank şahane bir çalışmada bulundu. SMS ile kredi alınabilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
Kredi Almak İçin Şubelere Gitme Durumu Tarihe Karıştı Yeni Dönem İçin Açıklama Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evinizde, oturduğunuz yerden kalkmadan kredi almak artık hayal değil. Yapılan açıklamaya göre banka SMS ile kredi alma devrini başlatıyor. Vatandaşlar arasında evinden çıkamayan, karantinada olan, pandemiden dolayı çıkması yasak olanlar için düşünülen bu sistem ile memleketin neresinde olursanız olun kredi alabileceksiniz. Nakit ihtiyacının yanı sıra evindeki eksikleri gidermek isteyenler, borç ödeyecek olanlar için kredi limitleri de yüksek tutuldu. Merkez Bankasının çağrısıyla beraber kredi faiz oranlarında da ciddi olarak düşüş gözlendi. 30 bin TL’ye kadar kredi almanın mümkün olduğu QNB Finansbank sayesinde kimse borçlarını düşünmeyecek. Taksit seçenekleri de oldukça cazip. 36 aya varan taksitlendirme imkanı bulunuyor.

Birçok Kredi Kampanyası Oluşturuldu

KrediGo uygulaması aracılığıyla verilecek olan kredi için belirtilen numaraya SMS atmanız yeterli olacak. SMS’e aynı gün içinde dönüş yapılması planlanıyor. Vatandaşı bekletmeyerek verilmesi gereken cevabı verecek olan banka olumsuz dönüşlerde vatandaşa farklı alternatiflerde önerebilecek. Banka bünyesinde çok çeşitli kredi kampanyalarının olması vatandaşları çok sevindirdi. Kendi bütçesine uygun kredi seçenekleri ile pandeminin olumsuz havasını kıracak olan vatandaş esnek vade seçenekleri ile de ödeme konusunda zorlanmayacak. Oluşturulan çeşitli kredi kampanyaları konusunda da açıklama yapan banka taşınma kredisi, doğum günü kredisi, borç transfer kredisi gibi kredi seçenekleri ile vatandaşa yardımcı olmaya çalışıyor. İhtiyaç kredisinde ise 3 ay geri ödeme almayacağını belirten banka bu sayede vatandaşın bütçesine dokunmamış oluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP