DOLAR

32,3679

0.14%
EURO

34,9716

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,11

0,21%
BİST 100

%
Kredi Başvurusunda Şok Yenilik Vatandaş İnanamadı

Kredi Başvurusunda Şok Yenilik Vatandaş İnanamadı

Kredi kampanyalarının bir yenisi Vakıf Banktan geldi. Düşen faiz oranlarının ardından yeni kredi paketlerini duyuran Vakıf Bank en son yaşana  gelişmeler ile vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Pandemiden dolayı zor bir dönemden geçen vatandaşa yardımcı olmaya çalışan Vakıf Bank yeni kredi, kampanyasıyla yüz güldürdü. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Kredi Başvurusunda Şok Yenilik Vatandaş İnanamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SMS İle Başvuruda Yeni Dönem Başladı

Bankaların tümüne yapılan çağrı ile faiz oranlarında düşüşler yaşanmaya devam ediyor. Kredi almak isteyen vatandaşlar ise sürekli kredi taraması yapmaya devam ediyor. Faiz oranlarını düşüreme konusunda kamu bankaları özel bankalara oranla daha hızlı entegre oldu. Son hamle ise VakıfBanktan geldi. Vakıf Bank sunmuş olduğu cazip kredi fırsatı ile birçok vatandaşı yaşanan ekonomik zorluktan kurtaracak. Faiz oranlarının düşmesinin yanında esnek ödeme seçenekleri de oluşturan bankadan kredi almayan kalmayacak. Ayrıca artık SMS ile de başvuruda bulunmak mümkün.

36 aya varan vade seçenekleriyle hazırlanan kredi kampanyası birçok kredi seçenekleri için geçerli hale getirildi. Kredi almak isteyen vatandaşların kredi sicillerine bakılacak. Ancak katı kuralların uygulanmayacağı belirtildi. Vakıf Banka gitmeden SMS ile kredi başvurusunda bulunulacak olması ekstra kolaylık sağladı. Özellikle ihtiyaç kredisinde uygulanan düşük faiz ve 36 ay vade seçeneği ile ihtiyaç kredileri başvurusunda patlama yaşandı. Şimdi Al Seneye Öde projesi de yeni yıl gelmeden işleme konulacak. Çeşitli esnek ödeme planları da mevcut. 50 bin TL’ye kadar oluşturulacak kredi başvuruları SMS üzerinden değerlendirilebilecek. 125 bin TL’ye kadar çekilecek krediler de ise kredi tahsis ücreti sadece %0.5 olarak belirlendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP