DOLAR

32,5881

0.29%
EURO

34,7575

0%
ALTIN(gr)

2.491,12

0,28%
BİST 100

%
Kredi Faiz Oranlarında Yüzde 10 İndirim Yapılacak

Kredi Faiz Oranlarında Yüzde 10 İndirim Yapılacak

Bakan Albayrak 1 Ağustos'tan itibaren kredi çekenlerin faizlerine yüzde 10 indirim yapılacağını belirtti. Konu ile ilgili detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:55
Kredi Faiz Oranlarında Yüzde 10 İndirim Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Albayrak bankalarda yeniden yapılandırma tavsiye kararı için teşekkür ettiğini belirtti. Kredi faizlerinde yüksek dalgalanmalara şahit olunduğunu bildiren Bakan Albayrak açıklamasında, “Bu normalleşme sürecine bağlı olarak bankalarımızda enflasyonla mücadeleye destek vereceklerini açıkladılar” ifadelerini kullandı.

Bakan Albayrak 1 Ağustos’tan itibaren geçerli olmak üzere kredi faizlerinde yüzde 10 indirim yapılacağını bildirildi.

HAL YASASI EKİM AYINDA MECLİS’TE GÖRÜLÜCEK

Bakan Albayrak hal yasasının Ekim ayı itibariyle Meclis’te görüleceğini ve komisyonculuğun kaldırılacağını belirtti. Ayrıca Bakan Albayrak gıda ürünlerinde fiyat dalgalanmaları açısından yakından takip edileceğini ve ürün mekanizması için çalışmaların yapıldığını vurguladı.

Bunun yanı sıra Bakan Albayrak yüksek üretici fiyatlarına göre değil, tüketici fiyatlarına göre belirleneceğini ayrıca ürün gözetim mekanizması süreci için çalışmaların başlatıldığını vurguladı.

Bakan Berat Abayrak yaptığı açıklamasında, “Vatandaşlarımız indirim logosu taşıyan ürünler tercih etmeli. Bir yandan Türkiye’nin en güçlü yaygın ürünleri, bir yandan bankalarımız, sadece birkaç günlük görüşme ile binler firmamız kuruluşumuz bu topyekün mücadeleye bende varım dedi. 81 milyon Türkiye olarak bu suni süreci de geride bırakacağız. Türkiye ‘Büyük Güçlü Türkiye’ yolculuğunda oku yaydan çıkmıştır. Tüm firma, marka, kamu kurum, şirketlerimizi ve bakanlarımızı hepinizi tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP