Kredi Faizleri Düşmeye Devam Ediyor! Akbank Kredi Tutarı Farketmeksizin Faizleri Düşürdü
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Faizleri Düşmeye Devam Ediyor! Akbank Kredi Tutarı Farketmeksizin Faizleri Düşürdü

Kredi Faizleri Düşmeye Devam Ediyor! Akbank Kredi Tutarı Farketmeksizin Faizleri Düşürdü

Kredi kullanacaklara bir müjdeli haberde Akbank’tan geldi. Banka kredi tutarına bakılmaksızın kredi faizlerini düşürdü. Merkez Bankası’nın yeni başkanı ile yaptığı ikinci toplantının ardından yine faiz indirimine gitmesi özek bankaları indirim yapmasını sağladı. İşte akbank’ın yeni kredi faiz oranı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Kredi Faizleri Düşmeye Devam Ediyor! Akbank Kredi Tutarı Farketmeksizin Faizleri Düşürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özellikle konut kredisi faizlerine yapılan indirimler son günlerde artış gösterirken bir kredi faizi indirme haberi de Akbank’tan geldi. Özel bankalar arasında en büyük hacme sahip bankalardan birisi olan Akbank, konut kredisi faizlerini kredi tutarına bakılmaksızın yüzde 1,17 seviyesine çekti. Bankadan yapılan açıklamaya göre müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıya finansal çözümler bulunmaya devam edildiğini ve yeni güncelleme ile birlikte 5 yıl ve 10 yıl vadeli konut kredisi faizlerini 1,17 seviyesine düşürdüklerini bunun yanı sıra kullanılacak kredi miktarının farketmesizin aynı faiz oranıyla kullanabilecekleri belirtildi.

Akbank Konut Kredi Başvuru Nasıl Yapılır?

Bankadan alacağınız konut için işlemlere başlamadan önce en uygun konut kredisini veren bankayı araştırmanız finansal açıdan yararınıza olabilir. Satın almak istediğiniz evin tapu ile beraber Akbank şubesine başvuruda bulunurak konut kredisi kullanmak istediğinizi belirtmelisiniz.

Konut Kredisi Başvurusu Yapmak İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Tapu

Kimlik Fotokopisi

Gelir Belgesi

Kefil

Sigortalı çalışan için sigorta dökümü

Bankaların isteyecekleri belgeler değişiklik gösterebilir.

Akbank 200 Bin Lira Konut Kredisi Hesaplama

Faiz Oranı, 1,17

Aylık Taksit tutarı 3,110.14 lira

Tahsis Ücreti 1.000 lira

Ekspertiz Ücreti 980 lira

T. Rehin 126 lira

Toplam Kredi Geri ödemesi 373.216.00 lira olurken Akbank’tan kullanılan 200 Bin lira konut kredisinin toplam faizi 173 bin 216 lira olarak hesaplanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP