DOLAR

32,5350

0.32%
EURO

34,6215

0.26%
ALTIN(gr)

2.503,13

0,82%
BİST 100

%
Kredi Kampanyasında Yeni Dönem PTT O Kervana Katıldı

Kredi Kampanyasında Yeni Dönem PTT O Kervana Katıldı

PTT kredi vermeye hazırlanırken diğer bankalarla da iş birliği yapmayı ihmal etmedi. Açıklamalar birbiri ardına geldi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Kredi Kampanyasında Yeni Dönem PTT O Kervana Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet vatandaşların nakit ihtiyacı karşılansın diye çeşitli kurumlarıyla aynı masaya oturmaya devam ediyor. Masada vatandaş lehine kararlar alınırken bazı kararlar da şaşırtmaya devam ediyor. En son alınan karara göre PTT kredi vermeye hazırlanıyor. 10 bin TL’ye varan kredilerin verilmesi için düğmeye basan kurum şartlarını da açıkladı. Faizsiz olarak verilecek kredinin vade seneği 36 ay olacak. Vatandaşların rahat rahat kredi ödemesini isteyin kurum 3 ay geri ödeme de almayacak. Pandemi dolaysıyla kepenk kapatan esnaf için devlet farklı alternatifler de düşünmüyor değil. Ancak şu an durumu acil olan esnaflarında bu krediden yararlanması bekleniyor. Aktif Bank ile ortak çalışacak olan banka evrak işlerinin o tarafta halledilmesini istiyor. Krediyi verecek olan taraf ise PTT vezneleri olacak.

Online Sistem Hep Açık

Başvurular hakkında da detay evren kurum yine Aktif Bank’ı işaret etti. Bankanın şubesine giderek işlem yapacak olan vatandaşlar için online başvuru seçeneği de açıldı. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı seçeneğiyle hizmet verecek olan banak ciddi uyarılarda bulundu. Mesai saatlerine kadar hizmet verecek olan şubeler saat 17.00’da kapanacak. Ancak bankanın online şubesi 24 saat açık olacak ve hafta sonu da hizmet verecek. Yoğunluğa dikkat çeken banak her vatandaşın elini çabuk tutmasını öğütlüyor. Diğer türlü şubelerde vatandaşlara sıra gelemeyeceği gibi online işlerde de sistem gayet yavaş çalışacak. Gerekli evraklara bankaya elden teslim edilecek. Islak imzanın gerekliği olduğu yerlerde de yine şubelerin ziyaret edilmesi gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP