Kredi Kampanyasında Yeni Dönem Tüm Vatandaşlar Kredi Çekebilecek
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Kampanyasında Yeni Dönem Tüm Vatandaşlar Kredi Çekebilecek

Kredi Kampanyasında Yeni Dönem Tüm Vatandaşlar Kredi Çekebilecek

Salgının etkilerini biraz olsun hafifletmek isteyen devlet Türkiye Bankalar Birliği ile anlaşmaya gitti. Buna göre 48 ay vadeli kredilerden tüm vatandaşlar yararlanacak. İşte ddetaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
Kredi Kampanyasında Yeni Dönem Tüm Vatandaşlar Kredi Çekebilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Salgınla beraber vatandaşlar acil nakit ihtiyacını karşılamak adına bankaların sitelerini sıklıkla ziyaret ediyor. En uygun faiz oranlarını ve vade seçeneklerini yakalamaya çalışan vatandaşlara inanılmaz fırsatlar yine devlet eliyle geldi. Farklı bir yöntem izleyecek olan devlet sistemin işletilmesini Türkiye Bankalar Birliğine bıraktı. Farklı seçeneklerden kendisine uygun olanı seçecek vatandaşın üstündeki yük büyük oranda hafifleyecek. Yapılan çalışmada anlaşmalı firmaların da olacağını belirten ilgililere göre hem vatandaşın nakit ihtiyacı hallolacak hem de firmaların giderleri karşılanmış olacak. Bu sayede hem vatandaş hem firmalar ekonomik olarak ayağa kalkmış olacak. Kampanya için seçilen bankalar faiz oranlarını sabitlemiş durumda. İlgili bankların siteleri ziyaret edildiğinde sabit faiz başlığı altında kredi kampanyasını görebilecek.

Kredi Kampanyasında Seçenek Çok

Kredi kampanyasını sitede bulamayan vatandaşlar site içi arama yapabilir. Faiz oranı kampanya bitene kadar %1.45 oranında sabitlendi. Değişkenli faiz oranından yararlanmak isteyen vatandaşlara yönelik de açıklamalarda bulunuldu. Buna göre TLREF 250 baz puan alınarak değişkenli faiz oranı hesaplanacak. 1 sene geri ödeme alınmayacağını da belirten yetkililer vatandaşın bütçesini düşünürken firmalarında ekonomik olarak toparlanmasına yardımcı olacak. Bu kapsamda hizmet verecek bankalar da açıklandı. Akbank, Albaraka Katılım Bankası, Deniz Bank, Garanti BBVA, Halk Bank, iş Bankası, Kuveyt Türk Bankası, TEB gibi bankalar kampanya bitene kadar vatandaşa hizmet vermeye devam edecek. İlgili bankalardan kredi almak için şubeleri ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP