DOLAR

32,3782

0.16%
EURO

34,9963

-0.29%
ALTIN(gr)

2.324,08

0,21%
BİST 100

%
Kredi Kartından EFT Nasıl Yapılır?

Kredi Kartından EFT Nasıl Yapılır?

Kredi kartından EFT yapmak istiyorum, kredi kartından nasıl EFT yapabilirim? Kredi kartı EFT gönderme işlemi nasıl yapılır? Sorularının yanıtını verdiğimiz bu makalemiz sayesinde kredi kartınızdan EFT işlemi yapabileceksiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
Kredi Kartından EFT Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kartından EFT işlemi yapabilmek için yapılması gereken önce kredi kartınızın ne kadar limiti olduğunun kontrol edilmesidir.

Kredi kartı limitiniz dahilinde farklı bankaya EFT yapabilir eğer ki nakit avans özelliği kredi kartınızda tanımlı değilse direkt karşı bankaya EFT yaparak bir nevi nakit avans özelliğini kullanmış olabilirsiniz.

Bankacılık menüsü işlemleri adı altından ”para gönder” kısmından ”EFT” ödeme tipini seçmeniz ve hemen arkasından ”kredi kartlarım” menüsünden kredi kartınızı seçmeniz ile karşınıza çıkacak olan ”ödeme tutarı” kısmına kredi kartı limitiniz dahilinde bir tutar yazınız.

Bu tutar eğer ki kredi kartı limitinizin üst tutarını aşıyor ise olmayacak ve onay vermeyecektir, kredi kartı limitiniz dahilinde bir tutar yazdığınız zaman ise kredi kartınızdan EFT işlemi başarıyla gerçekleştirilecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP