DOLAR

32,5905

0.23%
EURO

34,8181

0.42%
ALTIN(gr)

2.418,69

-0,57%
BİST 100

%
Kredi Limitini Gören Esnafın Gözü Fal Taşı Gibi Açıldı Halk Bank Herkesi Coşturdu
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kredi Limitini Gören Esnafın Gözü Fal Taşı Gibi Açıldı Halk Bank Herkesi Coşturdu

Kredi Limitini Gören Esnafın Gözü Fal Taşı Gibi Açıldı Halk Bank Herkesi Coşturdu

Esnafa özel kredi parolasıyla yola çıkan Halk Bank yeni kredi kampanyasıyla tüm esnafı sevindirdi. Pandemi dönemini en ağır atlatan meslek grubu şüphesiz esnaf oldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Kredi Limitini Gören Esnafın Gözü Fal Taşı Gibi Açıldı Halk Bank Herkesi Coşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitmek bilmeyen salgında 2. Dalgayı yaşarken birçok esnafında hayaller suya düştü. Kısa zamandadükkânını açma hayalinde olan esnafın hayalleri gerçekleşmeyince ekonomik bunalımlar da baş gösterdi. Çareyi kredi çekmekte arayan esnaf için Halk Bank inanılmaz bir kampanya başlattı. 225 bin TL’ye kadar kredi alma imkanı tanıyan Halk Bank vadeleri de olabildiğince esnek tutuyor. 60 aya varan taksit imkanıyla esnafın bütçesini sarsmayacak olan Halk Bank vatandaşın soluk almasına müsaade ediyor. Kredi sayesindebinlerce esnaf dükkan masraflarını yapılandırma imkanı bulacak. Kimi esnaf ise indirdiği kepenkleri tekrar açarak iş gücüne dahil olabilecek.

Kayıtlı Olan Esnaf Bunu Belgeleyecek

Üst limit 225 bin TL olsa da 125 bin, 150 bin, 175 bin TL’ye kadar kredi verecek. Düşük faiz oranları esnafa özel olarak uygulanacak. Başvurunun detaylarına göre esnafa özel faiz oranları da uygulanabilecek. Kredi kampanyasından yararlanmak için belirli şartların da yerine getirilmesi gerekiyor. Esnaf ve sanatkarlara özel olan bu kredi için kişilerin esnaf veya sanatkar olduklarını bilgilendirmesi gerekiyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olan ve iş yerleri Esnaf Sanatkarlar Sicil Müdürlüğüne kayıtlı olan vatandaşlar bunu belgelendirdikleri taktirde kredilerini rahat bir şekilde alacak. Hak ehliyeti ve fiil ehliyetini kullanmak konusunda da sınırlı olmamaları gerekiyor. Olası durumlar için vergi levhasını da hazırda bulundurulması tavsiye ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP