Kredi Notu Sorun Olmaktan Çıkıyor Herkes Kredi Alacak
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Notu Sorun Olmaktan Çıkıyor Herkes Kredi Alacak

Kredi Notu Sorun Olmaktan Çıkıyor Herkes Kredi Alacak

Bankalar kredi sicil notuna bakmadan vatandaşlara kredi vermiyor. En son yapılan düzenlemeye göre ise kredi sicil notu tarihe karışıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
Kredi Notu Sorun Olmaktan Çıkıyor Herkes Kredi Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deniz Bank’ın uygulaması binlerce vatandaşı sevindirdi. Kendi işini kuran vatandaşların yararlanması için başlatılan kredi kampanyasında vatandaşların kredi sicil notları önemli olmayacak. 180 aya varan vade seçenekleriyle kredi olabilecek olan vatandaşlardan istenen en önemli şart Deniz Bank müşterisi olmaları. Deniz Bank müşterisi olunduğu taktirde 15 yıllık vadelerle kredi alınabileceği gibi farklı fırsatlar da sunulmuş olacak. Bunlardan en popüler ve güncel olanı POS cihazı uygulaması olarak açıklandı. Ticarete dair önemli olan sistemlerin kullanımı banka sayesinde daha da kolaylaşacak. Bu kolaylıkların yanı sıra kredi alım konusunda da başta çiftçi olmak üzere tüm vatandaşlara kolaylıklar sağlanacak.

İlgili Kurumlar Destek Sağlayacak

%1.04 faiz oranıyla işlem görülecek olan kredi için şimdiden inanılmaz talep var. Kendi işini kuran vatandaşlar için planlanan kredi kampanyasından farklı meslek kollarındaki vatandaşların da faydalanması söz konusu. Ancak ilk etapta kendi işini kuran çiftçilerin başvuruları kabul edilecek. Devletin de kendi işini kuran vatandaşlar için teşvikler verdiği bilinen bir gerçek. Bundan dolayı bankalarla iş birliği yaparak teşvikler veren devlete destek olan Deniz Bank ilerleyen günlerde bu teşviklerin mahiyetini genişletmeyi amaçlıyor. Kredi kampanyasına başvurmak isteyen vatandaşların ilk etapta çiftçi olduklarını ve kendi işlini kurduklarını ispat etmesi lazım. Tarım Bakanlığından alınacak destek ile bu işi kolaylıkla halledebilir. Buna ek olarak kimlik bilgileri ve gelir belgesi de önemli olan belgelerden sayılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP