Düşük Kredi Notuyla Kredi Çekmek Mümkün Mü?

Düşük Kredi Notuyla Kredi Çekmek Mümkün Mü?

Bankalardan kredi çekmek isteyen kişilerin dikkat etmeleri gereken en önemli verilerin başında kredi notu ortalaması yer almaktadır. Çünkü tüm bankalar kredi notuna göre onay vermektedir. Peki, düşük kredi notuyla kredi çekmek mümkün mü?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Düşük Kredi Notuyla Kredi Çekmek Mümkün Mü?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi Çekmek İçin Kredi Skoru Kaç Olmalı?

Bu sorunun yanıtı kişinin çekmek istediği kredi tutarı, kredi başvuru formu dolduracağı banka ve aylık belgelenebilir gelirine göre farklılıklar gösterebilmektedir. Ancak kolay kredi onayı almak isteyen kişilerin kredi skoru en az az riskli kredi notu ortalaması olarak anılan kredi notu 1300 puan ve üzerinde olmalıdır.

Düşük kredi notu ortalaması olan kişilerin kredi onayı alma konusunda son derece dikkatli davranılması gerekir. Bu nedenle kredi başvurusunda bulunmadan önce kredi notu sorgulaması yapması ve kredi başvurusunu buna göre şekillendirmesi gerekir. Düşük kredi notu ortalaması olan kişiler hem kredi limiti tutarını düşük tutmalı hem de kolay kredi veren bankalar üzerinden başvuruda bulunmalıdır. Bu sayede kredi onayı alma şansı artacaktır.

İpotekli Kredi Başvurusunda Bulunun

Kredi çekmek isteyen kişilere yönelik olarak verilecek en iyi tavsiye ipotekli ihtiyaç kredisi başvuru formu doldurmalarıdır. Çünkü bankalar teminatlı krediler için daha kolay kredi onayı vermekte olup yine yüksek limitli krediler içinde ipotekli ihtiyaç kredisi kullanmak tavsiye edilmektedir.

Bu arsa ipotekli kredi ya da konut ipotekli kredi olabilir. Krediye karşılık olarak teminat gösterilecek olan konutun krediyi kullanacak olan kişiye ait olma zorunluluğu yoktur. Buna ek olarak altın teminatlı kredi paketinde de düşük kredi notu ortalaması olan kişinin kredi onayı alma şansı artmaktadır. Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP