DOLAR

32,3906

0.2%
EURO

35,0610

-0.05%
ALTIN(gr)

2.325,38

0,27%
BİST 100

%
İkinci El Otomobil / Taşıt Kredisi Kaç Yaşına Kadar Veriliyor?

İkinci El Otomobil / Taşıt Kredisi Kaç Yaşına Kadar Veriliyor?

Araba satın almak isteyen kişilere verilen finansman desteklerinden biride araç kredisi paketleridir. Taşıt kredisi paketleri sıfır araç kredisi ve ikinci el araç kredisi olarak ikiye ayrılırken ikinci el araç kredisi için yaş sınırı uygulanmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
İkinci El Otomobil / Taşıt Kredisi Kaç Yaşına Kadar Veriliyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde hizmet veren tüm bankalar aynı zamanda araç kredisi veren bankalar arasında yer almaktadır. Bankaların ikinci el araç alımlarını desteklemek için vermiş olduğu kredi paketlerine 2.el araç kredisi adı verilmektedir.

Her bankanın uyguladığı 2. el taşıt kredisi yaş sınırı farklı olup bazı bankalar en fazla 4 yaşa kadar olan araçlar için konut kredisi kullandırmakta, bazı bankalar ise araç kredisi vadesi ile satın alınacak aracın toplamının en fazla 108 ay olması şartını öne sürmektedir.

Garanti Bankası 2.El Araç Kredisi Yaş Sınırı Ne Kadar?

Garanti Bankası ikinci el araç kredisi yaş sınırı olarak kullanılacak olan kredinin vadesi ve aracın yaşının toplamının 108 olması şartını aramaktadır. Yani 36 ay vadeli taşıt kredisi kullanabilecek bir kişi en fazla 6 yaşa kadar olan araçlar için kredi çekme hakkına sahiptir. Yine 24 ay vadeli taşıt kredisi kullanacak bir kişi 7 yaşındaki ikinci el araç için kredi kullanabilmektedir.

Akbank 2. El Taşıt Kredisi Yaş Sınırı Ne Kadar?

Akbank ikinci el taşıt kredisi yaş sınırı olarak 5 yaş sınırını uygulamakta olup 5 yaşından daha büyük araçlar için ne yazık ki 2.el araç kredisi başvurusu yapılmasına izin verilmemektedir.

Yapı Kredi Bankası İkinci El Araç Kredisi Yaş Sınırı Ne Kadar?

İkinci el taşıt kredisi yaş sınırı konusunda en esnek davranan banka olan Yapı Kredi ikinci el taşıt kredisi yaş sınırı olarak 10 yaş sınırını uygulamaktadır. 10 yaşa kadar ikinci el araç satın almak isteyen kişilere Yapı Kredi taşıt kredisi kullanma izni vermektedir.

Bankaların güncel kredi faiz oranları, kredi ve kredi kartı kampanyaları, ekonomi ve finans dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmek için sayfalarımızı ve mobil uygulamamızı indirebilirsiniz…

Android Mobil Uygulama İçin TIKLAYINIZ…

Facebook Sayfamız İçin TIKLAYINIZ…

Twitter Sayfamız İçin TIKLAYINIZ…

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP