Kredi Sicili Bozuk Olana da Kredi Veren Bankalar! 3 Bin ile 10 Bin TL Arası Herkese Veriliyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Sicili Bozuk Olana da Kredi Veren Bankalar! 3 Bin ile 10 Bin TL Arası Herkese Veriliyor

Kredi Sicili Bozuk Olana da Kredi Veren Bankalar! 3 Bin ile 10 Bin TL Arası Herkese Veriliyor

Bankadan kredi çekmek isteyen kişilerin kredi çekmek için aranan şartlar ve kriterlere uymaları zorunludur. Bunlardan biride kredi notu puanıdır. Korona virüsü sebebiyle sicili bozuk olan vatandaşlara da kredi çıkıyor. Temel destek ihtiyaç kredi ile ilgili son gelişmeler haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Kredi Sicili Bozuk Olana da Kredi Veren Bankalar! 3 Bin ile 10 Bin TL Arası Herkese Veriliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi çekmek için başvuruda bulunan kişilerde aranılan ilk şartlardan biri de kredi notu ortalamasıdır. Bankalar kredi istihbarat sürecinde ilk olarak kredi notu sorgulaması yapmaktadır.

Ancak her bankanın yapmış olduğu değerlendirme ve aramış oldukları not aralığı farklıdır. Bu nedenle düşük kredi notu olan kişilerin kolay kredi çekmek için mutlaka düşük kredi notuna kredi veren bankalar üzerinden başvuruda bulunmaları gerekir.

Sicili Bozuk Olsada İhtiyaç Kredisi Çekebilecek Vatandaş

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile ekonomik anlamda mücadele kapsamında vatandaşın ihtiyaç duyduğu nakit krediler için kamu bankaları Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank yüzde 0,49 faiz oranlı 3.000 TL ile 10.000 TL arası krediler vatandaşa veriliyor. Temel ihtiyaç kredileri ilk etapta sicili temiz olan vatandaşlara tanımlanmıştı. Daha sonra sicili bozuk kişilere de 10.000 TL’ye kadar temel destek ihtiyaç kredileri verilmeye başlandı.

Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar 2020

Özellikle de kredi kullandırma konusunda istekli olan ve kredi hacmi düşük olan bankalar diğer bankalara oranla çok daha kolay kredi onayı verebilmektedir. Bu nedenle kredi kullanmak istiyorum diyen kişilerin kredi başvuru formu doldurmadan önce mutlaka kredi notu sorgulaması yapmaları ve buna göre kredi başvurusunda bulunmaları önerilmektedir.

Düşük kredi notu ortalaması olan kişilerin mutlaka kredi başvurusunda son derece dikkatli davranması gerekir. Çünkü her kredi reddi kararı ne yazık ki bir sonraki başvurunun onaylanmasını zorlaştırır. Kredi notunuz düşükse;

ING Bank,

Odeabank,

Aktif Bank N Kolay Kredi,

Finansbank,

Fibabank gibi kolay kredi veren bankalar üzerinden kredi başvuru formu doldurmanız önerilmektedir.

Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Ne yazık ki “sicilim bozuk kredi almak istiyorum” diyen kişilerin işleri son derece zordur. Bankalar Findeks kredi notu sistemi üzerinden kişilerin yapmış oldukları tüm kredi ve kartı işlemlerine ulaşırken bunların ödemesinde yaşanan gecikmeler, borç takibine düşmesi gibi sorunlar bankalar tarafından direkt red nedeni olarak görülür.

Bozuk kredi siciliniz bulunuyorsa bu durumda yapmanız gereken ilk şey kredi notunu yükseltme teknikleri kullanarak not ortalamanızı yükseltmeye çalışmak olmalıdır. Kredi kartınız bulunuyorsa kredi kartı ile yoksa bankamatik kartı ile tüm harcamalarınızı nakit yerine kartla yapmak, kredi ve kredi kartı borçlarını düzenli olarak gerçekleştirmek, banka hesabında para tutmak, banka hesabından sürekil nakit akışı sağlamak uygulayabileceğiniz en basit yöntemlerdir.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP