Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Büyük Müjde!

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Büyük Müjde!

Pandemi sonrasında yaşanmış olan ekonomik etkilerden ötürü birçok banka bünyesinde vatandaşlar için önemli olanaklar sunulurken bu olanaklardan birisi de kredi borcu erteleme oldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:02
Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Büyük Müjde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar bankalara olan kredi kartı borcu, taşıt kredisi, konut kredisi ve ihtiyaç kredisi borcu gibi birçok borç için erteleme fırsatlarına sahipler. Pandemi sürecinde yaşanılan ekonomik sıkıntılardan ötürü bankalara olan kredi borçlarını ödemekte sıkıntı çeken vatandaşlar için verilen sevindirici haber birçok insanın rahat bir nefes almasını sağladı. Kredi borcu erteleme başvurusu yapan bireyler, bu imkân sayesinde borçlarını ödemeyi erteleyerek rahat bir nefes alabilecekler.

Akbank Kredi Borcu Erteleme ve Detaylar

Yaşanan olumsuz şartlar sebebiyle Akbank kredi borcu erteleme fırsatını duyurdu. Akbank’a kredi kartı ya da artı para borcu olan vatandaşlar, bu borçlarını erteleme imkânı sağladı. Akbank tarafından yapılan açıklama detayında bu bankaya borcu olan vatandaşlar, kredi borcu ödemeleri Ocak 2021 tarihine kadar erteleme fırsatı yakaladı.

Akbank’a olan kredi borçlarını ertelemek isteyen vatandaşlar bunun için Akbank borç erteleme başvurusu için yapacakları talepleri Akbank’ın internet sitesi üzerinden yapma imkânları da vardır. Bunun için başvuruların yapılması sonrasında kredi borcunun faizinin alınması şartıyla borçlar Ocak 2021 tarihine kadar ertelenebilmektedir.

TEB Kredi Borcu Erteleme ve Detaylar

TEB bankasına kredi borcu olan vatandaşlar da ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi için TEB kredi borcu erteleme olanağından faydalanabilmektedirler. TEB tarafından da kredi borcu olan vatandaşlar için 3 ay boyunca erteleme haberi verildi. Bu bankaya ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi borcu olan insanlar, başvuru oluşturmaları durumunda 3 ay boyunca borçlarını erteleyebilmektedirler. Bu borcu ertelemek için 3 ay boyunca taleplerde devam edecek.

Bu bankaya olan borcundan dolayı kredi ödemelerini erteleme talebinde bulunmak isteyen vatandaşlar için bu döneme özel yeni kredi faiz tutarları geçerliliğini koruyacak. Borçlarını ertelemek isteyen vatandaşlar bu işlem için bankaya herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmayacak. Fakat anaparanın gün sayısı sebebiyle oluşan faizler ve eğer bulunuyorsa vergiler de erteleme sonrasında ilk taksit ödemesine yansıtılacak. Bu bankaya borcu olan vatandaşlar kredi erteleme başvurusu talebinde bulunmak istediklerinde TEB çağrı merkezini arayarak rahatlıkla borçlarını erteleyebilecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP