AKBANK vadeli mevduat hesabı faizi ne kadar?

AKBANK vadeli mevduat hesabı faizi ne kadar?

AKBANK vadeli mevduat hesabı faizi veren bankalar arasında yüksek faiz oranları ile müşterilerine yüksek net faiz veren bankalardan birisi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
AKBANK vadeli mevduat hesabı faizi ne kadar?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

AKBANK, güvenilir ve yüksek faiz vermesi ile vadeli mevduat hesabı konusunda tüketicilerin tercih ettiği bankalar arasında.

Banka, yüksek net faiz oranı konusunda diğer bankalara göre daha yüksek kredi verirken ING’ye göre daha düşük mevduat faizi veriyor. Bankanın vadeli mevduat konusunda yaptığı ve yapacak olduğu yeni düzenlemeler burada belirtilen net faiz oranlarından farklı olabilir.*

AKBANK vadeli mevduat hesabı sahiplerinin kazanacak olduğu net faiz oranları hesaplarında olan faiz oranına göre değişiyor.

AKBANK vadeli mevduat hesabı faizi aylık olarak, 6 aylık olarak veya 1 yıllık olarak tercih edilebilir.

1 yıldan daha uzun vadeli mevduat faizi için banka ile görüşerek daha yüksek vadede faiz oranlarının nasıl olacağını öğrenebilirsiniz.

Bankanın 365 günden fazla AKBANK vadeli mevduat hesabına izin vermediği ancak yüksek tutarlarda 365 günden sonra 1 yıllık yenileme yaptırmak istediğinizi belirterek otomatik olarak 365 günden sonra tekrar 365 gün vadeli mevduat hesabınızı yenilemek mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP