En düşük kredi faizi hangi bankada 2019

En düşük kredi faizi hangi bankada 2019

2019 kredi faiz oranları sürekli olarak artıyor. Kredi faiz oranlarının artmasının nedeni ekonomik gelişmeler.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
En düşük kredi faizi hangi bankada 2019
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi faiz oranları 2019 yılında artış gösterdi. Kredi çekmek isteyen vatandaş kredi çekmek için en düşük faiz oranı hangi bankada diye arayan vatandaşlar 2019 yılında yükselen kredi faizleri nedeniyle nasıl kredi çekecek olduklarını merak ediyor.

En düşük kredi faiz oranı 2019 yılında Ziraat Bankası tarafından %1.53 oranı ile verilirken VakıfBank ise %1.79 kredi faiz oranı ile kredi veriyor.

Kredi faizi en düşük online kredi ise Ziraat Bankası tarafından %1.52 oranı karşılığında veriliyor.

Ziraat Bankası diğer bankalara göre daha uygun kredi faiz oranı ile tercih edilirken, tüketicilerin kredi faiz oranı konusunda en iyi tercih edebilecek olduğu merkezde bulunan banka Ziraat Bankası.

Ziraat Bankası’ndan sonra %1.79 faiz oranı ile VakıfBank var.

Ziraat Bankası online sisteminden kredi başvurusunda bulunan bir tüketici %1.53 faiz oranı yerine %1.52 faiz oranı ödeyecek.

Bankaların en düşük faiz oranı olarak %1.52 faiz oranı vermesinin yakın zamanda kredi faizlerinin düşmesi beklenmediği için tüketiciler tarafından ödenecek olan aylık ücret daha fazla artabilir ancak daha fazla düşme beklentisi yok. Döviz kuru artışları ve enflasyon, ekonomiye olan güven konularında olan sürekli gerileme durumunun kredi faizlerinin artmasında rol aldığı biliniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP