En yüksek kredi veren banka hangisi?

En yüksek kredi veren banka hangisi?

Kredi çekmek isteyen ancak hangi bankadan daha yüksek kredi alabileceğini merak edenlerin sayısı mevcut yüksek faizlerin olduğu bir günde artarak devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:00
En yüksek kredi veren banka hangisi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye dünyada en yüksek faiz oranlarının olduğu, enflasyonda rekor üzerine rekor kıran ülkelerden birisi. Veriler bunu gösteriyor.

Türkiye’de faiz oranları son dönemde aşırı fazla yükselmeye başladı ve kredi faizlerinin yükselmesi sonucunda vatandaşlar kredi çekemez duruma gelmeye başladılar.

Hükümet düzenlemleri yetersiz oldu ve hükümetin en üstünden en alt yetkilisine kadar kredi faizlerinin düşmesi, enflasyonun düşmesi için bazı açıklamalar yaptılar. Ancak bunda başarılı olamayan hükümet, tekrar yapısal reformlara geri dönecek olduğunu açıkladı.

Bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşlar ise en fazla krediyi hangi banka veriyor diye aramaya başladı. En fazla krediyi veren bankalar özel bankalardır.

Devlet bankaları sınırlı kredi verir, özel bankalar ise gelirinizin %100’ünden daha fazlasına kadar kredi verebilirler.

Bankaların faiz oranlarına göre en fazla kredi veren bankalar AKBANK, TEB gibi bankalardır.

DenizBank ve benzer %2.49 fahiş faiz oranları ile kredi veren bankalardan ise yüksek faizle daha fazla kredi çekmek mümkün ancak geri ödenecek olan tutar 50 bin TL’de 109 bin TL’yi rahatlıkla geçtiği için bu bankalarda artık daha sınırlı limitlerde kredi veriyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP