Ev Almayı Planlayanlar Dikkat! Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ev Almayı Planlayanlar Dikkat! Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim

Ev Almayı Planlayanlar Dikkat! Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim

Ziraat Bankası yapmış olduğu son dakika güncellemesi ile konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı. Ziraat Bankası konut kredisi faiz indirimi detayları haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
Ev Almayı Planlayanlar Dikkat! Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptığını açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamada Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.68’e düşürdüğünü duyurdu. Banka tarafından alınan karar ve detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARINDA İNDİRİM

Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşların yakından takip ettiği konut kredisi konusunda son dönemlerde oldukça hareketli günler yaşanıyor. Bankalar bir bir faiz indirimi kararı alarak müşterilerine daha uygun koşullarda konut kredisi sağlamaya çalışıyorlar. Bir dönem yüzde 2’nin oranında olan konut kredisi faiz oranları bu rakamın altına geriledi.

Hatırlanacağı üzere en son Türkiye Ekonomi Bankası yapmış olduğu bir açıklama ile yüzde 0.88’lik bir indirim ile konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2.58 puandan yüzde 1.70’e düşürmüştü. Bu açıklamanın ardından bir açıklamada Ziraat Bankası’ndan geldi.

Ziraat Bankası yapmış olduğu son güncellemesinde konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.68 oranına çektiğini açıkladı. Banka tarafından sağlanan kredi imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar için ise detaylar şu şekilde,

Bankadan yüzde 1.68 kredi faiz oranıyla 100 Bin TL kredi çeken bir müşteri bu krediyi 120 vade ile toplamda 235 bin TL olarak geri ödüyor. Aylık ödeme miktarı ise 1.962 TL oluyor.

TEB Konut Kredisi Faiz Oranlarını İndirdi En Uygun Kredi Sağlayan Banka Oldu

Kredi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP