Kefilsiz Kredi Veren Bankalar (Şartsız)

Kefilsiz Kredi Veren Bankalar (Şartsız)

Kefilsiz şartsız kredi almak istiyorsanız başvuru yapabileceğiniz bankaları yazımızdan öğrenebilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
Kefilsiz Kredi Veren Bankalar (Şartsız)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalar kredi verirken kefil istemiyorlarsa genellikle bunu yerine ipotek edilebilecek mülkünüz ya da ek geliriniz olması gerekmektedir. Bununla birlikte kredi notu düşük değil ise kefilsiz, gelir belgesiz kredi veren bankalar bulunmaktadır.

Belgesiz Kefilsiz Kredi Veren Bankalar Hangileridir?

Günümüzde birçok banka internet üzerinden kefilsiz, belgesiz kredi verme olanağını sunmaktadır. Kefilsiz Belgesiz Kredi Veren Bankalar tamamen kişinin kredi notunu esas almakta gelir belgesi ya da kefil istememektedirler.

Denizbank, ING Bank, TEB ve İş Bankası 10 bin TL kredi için gelir belgesiz ve kefil istemeyen bankalar arasında bulunmaktadır.

Akbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Odeobank, Fibabanka, Turkish Bank gibi bankalar kefil olmaması durumunda ipotek ya da ek gelir belgesi ile kefilsiz kredi vermektedirler.

Şubesiz dijital bankalar, kefil ve gelir belgesi istemeden, 35.000 TL’ye kadar kredi verebilmektedir. En kolay kredi veren bankalar;

  • NKolay Kredi (Aktif Bank)
  • Cepteteb (TEB)
  • Enpara (QNB Finansbank)

Kefilsiz ve Belgesiz Kredilerde Kredi Notunun Önemi

Bankalar kredi notu riskli ve çok riskli olan kişilere kefilsiz ve gelir belgesiz kredi vermek istemezler. Bu yüzden kefilsiz ve gelir belgesiz kredilerde kredi notunun önemi çok büyüktür. Kredi notu aynı zamanda bankadan çekilecek olan kredinin faiz oranının da kişiye göre yükselip düşmesine de neden olmaktadır. Örneğin 1850 ve üzeri kredi notu olan birisi ING banktan %2,59 faiz oranıyla kredi alabiliyor iken, kredi notu 1600 ila 1699 arasında olan birisi %2,99 faiz oranıyla kredi kullanabilmektedir. Kefilsiz kredi alabilmek için gerekli kredi notu;

  • Kredi notunun en az 1100 olması gerekmektedir.
  • Borç sicilinin temiz, kara listede olunmaması gerekir.
  • Kredi istenen bankada mevduat, kredi kartı, maaş hesabı olması ve kredi kartı ödemelerinde aksama olmaması önemli avantajlar sağlar.
  • Kredi istenen bankada otomatik ödeme talimatı, fatura ödemeleri, maaş işlemleri gibi eylemler kredi notunuzu arttıracaktır.

Kefilsiz Acil 10.000 TL Kredi İçin Gerekli Şartlar

Bankaların çoğu 10.000 TL için kefil istemez ancak bunun için kredi notunuzun iyi olması ve gelir belgesi sunmak yeterli olacaktır.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP