Kredi kartı kapatma işleminde ne gerekli?

Kredi kartı kapatma işleminde ne gerekli?

Kredi kartı kapatma işlemi için neler gerekli? 2019 kredi kartı kapatma işlemi nasıl oluyor sorularının cevabı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:03
Kredi kartı kapatma işleminde ne gerekli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kartını kapatmak isteyenlerin sayısı düşüyor. Kredi kartı kapatmak için yapılması gereken işlemlerin yıllar içerisinde gelişen bankalar ve teknolojinin gücü sayesinde bankalar artık kredi kartı kapatma işlemlerinde gerekli olan belge ve bilgileri bilgisaayrdan görüyor ve işlem yapabiliyor.

Kredi kartını iptali için bankaya bir destek kanalından veya şubeye giderek kredi kartınızı kapatmak istediğinizi belirtip kredi kartınızın kapatılması hakkında gerekli işlemlerin hemen yapılmasını isteyebilirsiniz. Bu isteğiniz yetkili tarafından işleme alınması için imzanıza ihtiyaç olabilir. Şubeden bu işlemi yaparsanız kredi kartınızı yanınızda bulundurun ve kredi kartınızı görevliye teslim edin.

Kredi kartınızıi iptal ettirmek için yanınızda sadece T.C Kimlik kartınız olması ve kredi kartınız olması yeterli. Bankaya yapacak olduğunuz başvuru sonrasında kredi kartı borcunuz yok ise hemen kredi kartı kapatma işlemi gerçekleştirilecektir.

Bankanın kredi kartı kapatma işlemlerinde kısa süre içerisinde kredi kartınızı kapatacak olmasına rağmen eğer cep telefonunuza kredi kartı ile ilgili mesaj gelirse bunu bankaya bildirmenizi öneririz.

Geçmişte kredi kartını kapatmasına rağmen borcu çıkan ve bu borçlar nedeniyle icralık olanların çok fazla olmasına rağmen son yıllarda bu oranın azalması ve insanların kredi kartı kapattıktan sonra bu sorunlarla karşılaşmaması için birçok düzenleme yapıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP