DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kredi Kartı Limiti Nasıl Yükseltilir?

Kredi Kartı Limiti Nasıl Yükseltilir?

Kredi kartı sahipleri son yıllarda ekonomik olarak yaşanan sıkıntılar sonrasında taksitli alışverişlere daha fazla ilgi göstermeye başladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:06
Kredi Kartı Limiti Nasıl Yükseltilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kartı sahiplerince kredi kartı limiti yükseltme, işlemleri büyük önem taşıyor. Kredi kartı limiti nasıl arttırılır? Kredi kartı limiti yükseltme, sorularına yanıt arayan tüketiciler limitlerinin olabildiğince en yüksek tutarda olmasını isterken, bu durumun kendilerinin zor gününde bir yardımcı olacak olduğu düşüncesi ile hareket ediyorlar.

Bazı bankalar kredi kartı limiti yükseltme konusunda daha bonkör davranırken, bazı bankalar ise kredi kartı limiti yükseltme işlemlerinde pek fazla olumlu hareket etmiyorlar. Bu durum dolayısı ile kredi kartı sahiplerinin limit konusunda endişe yaşadıkları da gün be gün ortaya çıkıyor.

Kredi kartı limitimi yükseltmek istiyorum, diyen bir tüketicinin yapması gerekenler ise şu şekilde;

  • Kredi kartı borçlarının borcun geldiği gün tamamını ödemek limit artış başvurularını ve otomatik artışları daha fazla kolaylaştırır
  • Kredi kartı kullanımının aktif olması
  • Banka mevduat hesabında toplu paranızın olması
  • Daha önce gecikme veya erteleme yapmamış olmak
  • Kredi kartında sürekli taksitli alışverişler yapmak yerine gündelik işlemlerde de taksitsiz olarak kullanmak

Kredi kartı limiti nasıl arttırılır? Sorularına yanıt olacaktır.

Eğer bu adımları ve önerileri takip ederseniz ortalama 6 ila 12 ay sonrasında otomatik limit artışı özelliği açık ise bankanız genellikle otomatik olarak limit artışı işlemini uygulayacaktır. Tam anlamı ile limit artışı uygulanması tamamen bankaya bağlı olmakla birlikte beklemek istemiyorsanız bankaya ilgili kanallardan limit artışı başvurusunda bulunabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP