Ziraat Bankası 5 Yıl Vadeli ‘Girişimciye Değer Kredisi’ Sunuyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Bankası 5 Yıl Vadeli ‘Girişimciye Değer Kredisi’ Sunuyor

Ziraat Bankası 5 Yıl Vadeli ‘Girişimciye Değer Kredisi’ Sunuyor

Ziraat Bankası girişimcilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına 'Girişimciye Değer Kredisi' kampanyası sunuyor. Kampanya, 250 bin TL'ye varan ve 5 yıla kadar vade imkanı ile kredi desteği sunuyor. Kredi detaylarını haberimizde paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:47
Ziraat Bankası 5 Yıl Vadeli ‘Girişimciye Değer Kredisi’ Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası girişimciye destek kapsamında kredi imkanı sunuyor. Nakite ihtiyacı olan ve yeterli teminatı olmayan KOBİ’lere, KGF kefaleti çok uygun koşullar ve farklı ödeme seçenekleri ve 60 aya varan vade imkanı ile Girişimciye Değer Kredisi kampanyası sunuyor.

Ziraat Bankasının sunmuş olduğu Girişimciye Değer Kredisi kapsamında kullandırım komisyonu da alınmıyor. Banka tarafından girişimciye destek amaçlı sunulan kredi kapsamında 250,000 TL’ye kadar Girişimciye Değer Kredisinden faydalanabiliyorsunuz.

Kimler Yararlanabilir?

Ziraat Bankası tarafından sunulan Girişimciye Değer Kredisi kapsamından; KOBİ vasfını haiz, Ticaret, Sanayi, Ticaret ve Sanayi, Deniz Ticaret , Esnaf ve Sanatkar ile Meslek odalarından birine veya Ticaret Borsasına kayıtlı olan, gerçek/tüzel kişi işletmeler KGF’nin sağladığı kefalet ile yararlanılıyor.

Bankanın girişimcilere destek amaçlı sunmuş olduğu krediden, KOBİ tanımı dahilindeki işletmeler için kredi üst limiti 250.000 TL olarak belirlenmiş olup, maksimim vade oranı ise 5 yıl olarak belirlenmiştir.

İstenilen Şartlar

Söz konusu sunulan krediden yararlanacak müşterilerin; POS, Ödeme Talimatı, İnternet Bankacılığı ürünlerinin tamamına sahip veya başvuruda bulunulmuş olması zorunluluğu getiriliyor. Bunların dışında, çek, DBS,KOBİ kart, sigortadan en az birine sahip veya başvuruda bulunulmuş olması gerekiyor.

5 Yıl Vadeli Kredi

Ziraat Bankası tarafından sunulan kredi kapsamında, KGF kefaleti teminatıyla yapılan kredi başvuruları, KGF ve Banka tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında sonuçlandırılacak.

Ziraat Bankasının girişimciler için sunmuş olduğu 60 ay vadeli Girişimciye Değer Kredisi kapsamından yararlanmak isteyenler bankanın şubelerine giderek başvuruda bulunabilir.

Ziraat Bankası tarafından sunulan kredi kapsamında detaylı bilgi için, bankanın bütün şubelerine başvurabilirsiniz.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP