Ziraat Bankası Şubat 2019 Taşıt Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası Şubat 2019 Taşıt Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarında yapmış olduğu indirimi taşıt kredisinde de yaptı. En uygun taşıt kredisi kampanyasını sağlayan bankanın kredi oran detayları haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:21
Ziraat Bankası Şubat 2019 Taşıt Kredisi Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası yapmış olduğu bir açıklama ile konut kredisi ile taşıt kredisinde faiz oranlarını düşürdüğünü açıklamıştı. Banka tarafından yapılan güncellemenin ardından en uygun konut kredisi ile taşıt kredisi sağlayan banka konumuna geçti.

Finans365.com olarak bizlerde Ziraat Bankası tarafından sağlanan taşıt kredisi kampanyasını sizlerle buluşturuyoruz.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ

Ziraat Bankası taşıt kredisinde yapmış olduğu faiz indiriminin ardından yüzde 1.89 faiz oranıyla kredi sağlayıyor. Bu kapsamda bu imkanlarla 50 bin TL kredi çeken bir müşterinin ödeme detayları ise şu şekilde, Ziraat Bankası’ndan yüzde 1.89 faiz oranıyla 50 bin TL kredi çeken bir müşteri geri ödemeyi 48 vadeye kadar yapabiliyor. 48 ay vade ile alınan 50 bin TL kredi aylık 1720 TL olarak geri ödeniyor. Kredi ödemesi ise 4 yıl sonunda 85 bin TL oluyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Özellikleri

Bankanın internet sitesinde yer alan taşıt kredisi özellikleri; 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir. 48 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır. Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir. Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir. Kredi boyunca hayat sigortası ve kasko yapılmaktadır.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP