DOLAR

32,3479

0.25%
EURO

35,1044

-0.12%
ALTIN(gr)

2.306,95

1,30%
BİST 100

%
Abd Posta Servisi Blockchain İle Verileri Yedekleme Arıyor

Abd Posta Servisi Blockchain İle Verileri Yedekleme Arıyor

ABD Posta Servisi, dijital güven kurulmasına yönelik bir sistemin parçası olarak blok zincirini inceliyor ve yeni yayınlanan patent belgelerini gösteriyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Abd Posta Servisi Blockchain İle Verileri Yedekleme Arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Abd Posta Servisi Blockchain İle Verileri Yedekleme Arıyor

“Dijital Güven Mimarisi için Yöntem ve Sistemler” patent başvurusu, geçtiğimiz Eylül ayında başlatılan 22 Mart’ta yayınlandı. Uygulama , “ Kullanıcılara güven sağlayan araçların, diğerlerinin yanı sıra, işlemlerin kurcalanması ve güvensiz mesajlaşma gibi endişeleri de dikkate alarak , istenen düzeyde bir güvenlik sağlama yetkinliklerinin olmadığı açıktır ” ifadesine yer verdi.

Yine uygulama ” Çevrimiçi etkileşimlerin olduğu gibi devam etmesi için pek çok mükemmel neden var . Ancak , çok parçalı , açık kaynak bir ortamda , daha fazla güven ve dolayısıyla teklifleri online genişletme açısından uygulanabilir bir çevrimiçi ortama ihtiyaç var.” gibi ifadelerde de bulundu.

Posta Servisi’nin uygulamasında özetlenen sistem, e-postaya adanmış biri ve kullanıcı için genel ve özel anahtarlar içeren bir başka öğeyi içerir. Özellikle , kullanıcıdan kayıtları almak ve kayıtları bir blok zincirine eklemek için yapılandırılabilecek bir Blockchain bileşeni de çağırır.

Uygulamaya göre , bu parçaların bazıları , blok zincirinin ve e-posta bölümlerinin köprülenmesi dahil birlikte çalışabilir.

Uygulama bazı yönlerden kullanıcı e-posta bileşeni, şifreli e-posta gövdesi verilerinin aktarımını gösteren bilginin bir blok zincirinde depolanıp depolanmayacağını ve bilgiyi girdiye karşılık olarak bir blok zincirinde depolayacağını belirten girdi alacak şekilde yapılandırıldığını açıkladı.

Posta Servisi’nin uygulaması , özel bir dijital belirteçin kullanımını da vurguluyor . Ancak bunun yukarıda sözü edilen blok zincirinde var olan herhangi bir kıt biçim veriye işaret edip etmediği açık değil . Metne göre, “kullanıcı bir Blockchain’e dahil edilmek için bir kayıt oluşturmak için kullanılır.”

Özel bir dijital jetonun blok zincirlemesi , belirli bir işlemin oluştuğunu ve özellikle kimin dahil olduğunu kanıtlar diye de açıklamasına devam ediyor.

2016 yılında, Posta Servisi’nden gelen bir raporun posta taşıyıcısının kendi kriptopara birimini oluşturmak için hareket edebileceği ve diğer alanların yanı sıra tedarik zinciri uygulamaları için teknolojiyi kullanabileceği öne sürülerek , dosyalamanın kayda değer bir durum olduğu yönünde beyanlarda bulunulmuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP