DOLAR

32,5337

0.12%
EURO

34,8045

0.1%
ALTIN(gr)

2.471,59

0,39%
BİST 100

%
Artık Kripto Paralar için Teklif Vermeniz Mümkün Hale Geldi

Artık Kripto Paralar için Teklif Vermeniz Mümkün Hale Geldi

J.P. Morgan şirketinin CEO'su Jamie Dimon'un geliştirdiği kripto para ile eski kredi kartları üzerinden işlem yapmak ve kripto para değer artış ya da azalışlarında al-sat yaparak kar elde etmek mümkün hale geliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
Artık Kripto Paralar için Teklif Vermeniz Mümkün Hale Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni bir bilgi paylaşıldı. Bu bilgide artık eski kredi kartlarından üretilen kripto paralar için teklif verilebileceğinden bahsedildi. Hızlı değer kaybeden kripto paralar eğer bir kripto para birikimcisi iseniz sizin adınıza faydalı olabilecektir. Çünkü bu dalgalanma sayesinde al-sat işlemleri gerçekleştirerek yüksek miktarlar kazanabilirsiniz. Kullanımı gerçekleşmeyen ve amacı dışında oluşturulmuş kredi kartlarından oluşan kripto para için yapılan teklifin 15 000 Dolar olduğu gelen bilgiler arasındadır. Bu kripto paranın isminin ilham kaynağı ise Jamie Dimon adlı kişidir. Jamie Dimon J.P. Morgan adlı şirketin CEO’sudur. Bu şirket dünyanın sayılı finans şirketlerinden birisidir.

Jamie Dimon geçtiğimiz günlerde birtakım açıklamalar yapmıştı. Fikirler belirtmişti. Bitcoin’e karşı sert bir tutum sergilemişti. Bu sert tutumunun biraz yumuşadığını söyleyebiliriz. Fakat bu konu hakkında çeşitli sözler sarf etmeye devam ediyor. Bitcoin hakkında fikirler belirten Dimon, Bitcoin’in korkunç bir değere sahip olduğundan ve inişli çıkışlı olmasının tehlikeli olduğundan bahsetti. Ayrıca son 2 haftadır neredeyse yüzde 65 oranında bir azalma gerçekleşen Bitcoin, Dimon’ın sözlerini somut olarak kanıtlıyor gözüküyor. Fakat ne olursa olsun bunun kripto paralara olan yatırımı durdurmayacağı ise bir gerçektir.

Son günlerde kripto para piyasası ile yeni adımların atılmasından bahsedildi. Jamie Dimon şuan için teklifin açık olduğunu belirtti. Eski kredi kartlarından yapılmış olan kripto paralar için yatırım yapılabileceğini belirtti. Ayrıca yatırım yapanlar içinde kazanç sağlayanlar hakkında bazı noktalara değindi. Kazandıkları miktardan daha fazla bir miktar para kazanmak isteyebileceklerini ve bunun mümkün olduğunu belirtti.

Kripto paraların gün geçtikçe daha fazla değerlenmesi piyasayı hareketlendirmiş gözüküyor. Her geçen gün yeni çıkan kripto paralar yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu kadar hareketli olan piyasa yatırımcılar kadar hırsızların da dikkatini çekiyor. Bu anlamda kripto para yatırımı yaparken iyi araştırmalar yapılması gerekiyor. Ayrıca bahsedilen yeni kripto para gibi birçok kripto paranın piyasaya sürüldüğünü unutmamak gerekiyor. İlerleyen günlerde yeni çıkacak olan kripto paralar ile Bitcoin’in değerinde dalgalanmalar görülebilir. Bu yüzden Bitcoin sürekli olarak kazandıracak gözüyle bakmamak gerekebilir. Bunun yerine yeni çıkan kripto paralar araştırılabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP