DOLAR

32,3526

0.3%
EURO

35,1325

-0.02%
ALTIN(gr)

2.306,20

1,27%
BİST 100

%
Jay-Z, Portfolyoyu Kripto İçerecek Şekilde Genişletiyor

Jay-Z, Portfolyoyu Kripto İçerecek Şekilde Genişletiyor

Nas ve Snoop Dogg, ticaret uygulamasını Robinhood'a destekledi ve şimdi efsanevi rap yıldızı Jay-Z imprimatur'unu bağlı kuruluşu olan Arrive'e ekledi. Son zamanlarda Robinhood Crypto'yu ilan eden Robinhood, bu yazıdan itibaren 1,5 milyar dolara yaklaşan bir milyar doları aşkın bir değerde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:00
Jay-Z, Portfolyoyu Kripto İçerecek Şekilde Genişletiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jay-Z Crypto’ya yöneliyor

Jay-Z olarak daha iyi bilinen 48 yaşındaki Shawn Carter, eğlence merkezli bir yönetim şirketi Roc Nation’a sahip: yetenek ajansı, konser promosyonu, müzik üretimi, plak şirketi, film yapımı ve hatta müzik yayıncılığı çağrısında bulunuyor. 21 grammy kazanan, 100 milyon kayıt satılan mogul şimdi bu listeye kripto ekleyebilir.

Geçen yılın baharında, Sayın Carter, Roc Nation bayrağı altında (kendisi Liberty Media’ya ait olan Live Nation Entertainment’a ait), yeni başlayanlara odaklanmak için bir yan kuruluş olan Arrive Venture Capital’i ilan etti. Carter’ın aç şirketlerine yatırım yapma eğilimi, en azından teknik açıdan 2012 yılına kadar geriye gidiyor: özel jet kıyafeti Jetsmarter ve hatta Uber ile B serisi bir tur.

Jay-Z, Portfolyoyu Kripto İçerecek Şekilde Genişletiyor

Arrive başkanı Neil Sirni, “Arrive, tecrübelerimizi ve kaynaklarımızı markalaşma, tüketici-karşıtı işler geliştirmek, sanatçıları yönetmek ve sporcuları temsil etmek için kullanmaya yaradı” diye açıkladı. Bu çeşitlendirilmiş, global uzmanlık alanını yeni bir dikey açıya açtık: girişimciler ve onların ilk aşamadaki işletmeleri. “

Robinhood, geçen ayın sonlarında, hizmetlerini serbest ticareti içerecek şekilde genişlettiğini ve bir tanıtım felaketi başlattığını açıkladı. Şirket, kripto para nakit alış verişinde bulunmayı planlamasa da, analistler böyle bir formatın bir gün ciddi biçimde daha köklü platformlara meydan okuyabileceğine inanıyorlar. Bir hafta içinde, bir milyondan fazla insan bu hizmet için kayıt yaptı.

Sayni Sirni, “Baiju ve Vlad’in finansal piyasalari daha erişilebilir hale getirme misyonuna ve her büyüklükteki müsteriler için maliyet etkinligine inandik. Robinhood, şirketlerinin uzun vadeli vizyonunu gerçekleştirirken desteğimize sahip olacak. “

Robinhood’un halihazırda üç milyondan fazla kullanıcısı var. Toplam değeri bir buçuk milyar dolara yakın inching ediyor. Modeli, kayıp lideridir ve hisse senedi ticareti esasen özgürdür. Aynı zamanda web tabanlı bir hizmet başlattı ve başlangıçta kapsamı sınırlı olsa da, Robinhood Crypto şimdiden bir başarı olarak değerlendirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP