DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kredi Kartı İle Bitcoin Alınır Mı?

Kredi Kartı İle Bitcoin Alınır Mı?

Kredi kartı ile Bitcoin almak isteyen milyonlarca insan var ve henüz daha kredi kartları ile Bitcoin alıp alamayacak olduklarına yanıt aramaktalar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:46
Kredi Kartı İle Bitcoin Alınır Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kartı ile Bitcoin almak isteyen ama bunu yaparken kredi kartını direkt olarak veya dolaylı yoldan kullanmak isteyen milyonlarca insan var.

Kripto para borsalarının son bir yıldır aldıkları önlemler kapsamında kredi kartı ile Bitcoin almak dünyanın neredeyse 4 bir yanında yasaklanmaya başlamış durumdadır. Bankalar paranın nakite çevrilmesi ve dolayısı ile kendilerinin nakit avans özelliklerinin kullanılmasının önüne geçmesi dolayısı ile kredi kartı ile Bitcoin almayın engellemeleri için kripto para borsalarına baskı uygularlar.

Bazı kripto para borsaları ise güvenlik dolayısı ile yaşanan sorunları engellemek için kredi kartı Bitcoin alımı engeli koymuştur. Çalıntı kredi kartları ile Bitcoin alıp daha sonrasında kredi kartını kimin çaldığını bulmak imkansız hale geldiğinden dolayı bu konuda kripto para borsalarının neredeyse tamamı kredi kartı ile Bitcoin almaya izin vermez.

Ama eğer ki kendinize ait bir kredi kartı ise ve Bitcoin almak istiyorsanız önünüzde 2 seçenek vardır.

Nakit Avans

Kredi kartınızdan nakit avans çekerek Bitcoin alabilir veya taksitli nakit avans çekerek kredi kartınız ile Bitcoin alabilirsiniz. Bu birçok kişi tarafından bilinmeyen ama etkili kredi kartı ile kredi kartından Bitcoin almak hakkında yararlı bir yöntemdir.

Altın Yapmak

Bir kuyumcudan 4 taksit ve civarına kadar taksitle neredeyse çok az bir komisyon ile altın yaparak daha sonrasında kripto para yatırımı ve Bitcoin yatırımı yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP