DOLAR

32,3675

0.14%
EURO

34,9887

-0.27%
ALTIN(gr)

2.324,02

0,21%
BİST 100

%
Kripto Para Pazarına ‘Reales Coin’ Dopingi

Kripto Para Pazarına ‘Reales Coin’ Dopingi

Çok eski tarihlerden beri güvenli, aynı zamanda değer kaybetmeyen bir yatırım aracı olarak kullanılan altın ve gümüş, günümüz teknolojik gelişmeleri ardından ortaya çıkan dijital para birimlerine de uyarlanmaya başladı. Yatırımcılara garantili yatırım imkanı sağlayan ve kripto parada olduğu gibi kazanç güvenliğini riskini en aza indiriyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:34
Kripto Para Pazarına ‘Reales Coin’ Dopingi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para alanında yatırım amaçlayanlar için yeni bir buluş olan Reales Coin kripto para biriminden farklı olarak yatırımcılarına sabit bir varlık havuzu sunuyor.

Reales Token Emniyet Sibobunuz Olacak!

Reales Coin’in en büyük avantajı sizi kripto para pazarında risklere karşı koruyor oluşudur. Örneğin; Kripto pazarında yaşanan her hangi bir daralma ya da dalgalanma sizi büyük ölçüde kâr kaybına uğratıyorken hiç bir kâr amacı gütmeyen reales coin gerçek servetinizi koruyacak ve altın/gümüş pazarındaki değer yükselişi ile doğru orantılı olarak yeni kâr etmenizi sağlayacaktır.Ayrıca geliştirilen sistem sayesinde arka planda sepetinizi oluşturabilecek ve tüm mal varlığınızı burada güvenli bir şekilde depolayabileceksiniz.

Kripto Parada Yatırım Tuzağı

Kripto paranın anî ve hızlı yükselişi sonucu aynı zamanda bir dalga gibi büyüyen para reklamları nedeniyle yatırımcılar bir çok yerden yatırım fonu almış fakat vaat edilen kâr oranlarını göremeden çok fazla kayıp yaşamıştır.Yatırım alanının yeniliğinden ve deneyim yetersizliğinden dolayı yatırımcılar hiç bir araştırmaya girmeden ne olduğu belli olmayan kripto paralara yatırım yaparak hayâl kırıklığı yaşamıştır.Bu durum da kripto paraların gerçekten de değerli olup olmadığı sorusunu sormamıza neden oluyor.

Reales Coin’e Blockchain Desteği

Blockchain durdurulamaz bir şekilde ilerleyen bitcoin ve kripto para birimlerini bizim için yavaşlatan ve sahip olduklarımızı görmemize imkan sağlayan bir sistem. Söz konusu olan kripto para ve bitcoin gibi dijital yatırım araçları ise Blockchain’i ayrı tutmak artık imkansız. Blockchain desteği sayesinde güvenli reales yatırımlarınızı takip etmek daha da kolay.

Kripto Para Biriminde Garanti Seçim

DigixDao, bir gerçek varlık birimidir ve DGX ve DGD olarak adlandırılan iki tokena sahiptir.Yatırımcının sahip olduğu her DGX, %99.9 saf altın değerindedir. Emniyetli bir kasa dairesinde depolanan bir gramlık DGX tokenleri, yatırımcılara gerçek değerli yatırım deneyimi sunar,depolanan yer Singapur’dur. Bu yatırım aracı ile ilgili en önemli detay şudur; Her DigixDao bir gram altın değerinin üstünde fiyata sahiptir.DGD tokenlerinin değeri DGX tokenlarına bağlı olarak artacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP