DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Ripple Coinbase Üzerinden mi İşlem Görecek?

Ripple Coinbase Üzerinden mi İşlem Görecek?

Son 2 gün içerisinde hızla yükselerek 1 doların üzerine çıkan Ripple fiyatı Coinbase açıklamasının ardından tekrar 1 doların altına düştü. Son fiyatı 0.93 dolar olan Coin ise son 1 gün içerisinde yüzde 11 oranında düşüşe uğradı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Ripple Coinbase Üzerinden mi İşlem Görecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün hızlı bir şekilde sosyal medyada Ripple Coinbase’e eklenecek dedikodusuyla birlikte yatırımcılar harekete geçti. Böyle bir haberin yayılmasının sebebi ise Coinbase’in işe yeni aldığı 500 kişiden 90’ınin dün işe alınmasıyla borsada bir değişiklik olabileceği düşüncesi, bir diğer sebep ise Coinbase’in COO’su Asiff Hirji ile Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’ın Fast Money programına konuk olacak olmalarıydı.

Coinbase Açıklamasıyla İşler Tersine Döndü

Ripple’ın Coinbase üzerinden işlem göreceği dedikoduları hızla yayılmaya başlarken borsadan yeni bir açıklama geldi. Coinbase şirketinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada “GDAX ya da Coinbase’e herhangi bir yeni dijital para eklemek için bir karar almış değiliz.” denildi. Bu açıklamanın ardından Ripple fiyatlarındaki artış birden düşmeye başladı. Böylece şu an piyasada bulunan en büyük 10 dijital para arasında ter alan Ripple en çok değer kaybeden para birimi oldu.

Ripple CoinBase Söylentileri Neden Alevlendi?

Son zamanlarda Bitcoin fiyatının değer kazanmasıyla birlikte altcoinler sakin bir görüntü seyretmekteydi. Bu durum son bir gün içerisinde Ripple’ın ani yükselişiyle değişti. Ripple ve Coinbase tarafından konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmamasıyla birlikte Tetras Capital’in kurucu ortağı Alex Sunnarborg CNBC’ye açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada her iki tarafın Fast Money programına katılacağı ve Ripple CEO’sunun Coinbase ve Japon bankalarıyla anlaşmaları açıklayacağı ile ilgili söylentiler aldığı oldu. Bunun da FOMO fear of missing out – kazanca ortak olamama korkusu) etkisi yarattığını açıkladı. Buda kullanıcıları bu söylentilere yönlendiriyor. Ripple’ın piyasadaki toplam sayısı 100 milyardır. Bunun 60 milyarı Ripple firmasının elinde bulunurken geriye kalan 40 milyarı ise dolaşıma açık bir şekilde işlem görmektedir. Ripple’ın değer kaybetmiş olması firmanın elindeki Ripple sayısını 6o milyardan 62 milyar seviyelerine ulaştırıyor. Ripple’ın piyasadaki son değeri 1.04 dolardır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP