DOLAR

32,5925

0.32%
EURO

34,6801

-0.19%
ALTIN(gr)

2.527,36

1,75%
BİST 100

%
Vadeli Olarak Yapılacak İlk Fiziksel Coin Anlaşması İçin Start Verildi

Vadeli Olarak Yapılacak İlk Fiziksel Coin Anlaşması İçin Start Verildi

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan coin takas firması Coinfloor,deneyimli ve büyük yatırımcı ve tüccarlara yönelik olarak yapmayı planladığı takas işlemlerinde vadeli işlemler için ilk defa fiziksel olarak teslim edilecek olan btc içerikli coin vadeli anlaşması düzenleyecek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Vadeli Olarak Yapılacak İlk Fiziksel Coin Anlaşması İçin Start Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şirket büyük ve deneyimli yatırımcıların ve tacirlerin Btc’nin ekonomik potansiyelini ortaya çıkarmasına katkı sağlayacağını belirttikleri CoinfloorEX adı verilen yeni bir işlemi duyurdu.Yapılan açıklamaya göre hususi olarak dizayn edilmiş coin anlaşmaları ve hareketsel denetimler vasıtası ile yapılacak olan işlem çeşitli yönetim ve denetim birimleri tarafından da destekleniyor.

Kripto Nakit Vadeli Kontratı Fiyatı Korumayı Amaçlıyor

İlk fiziki olarak yapılan vadeli muamele anlaşmalarının açıklanmasıyla,CoinfloorEX,yatırım yapan kişileri,ortalıktaki manipülasyon kaygılarından korumuş olacak.Ayrıca uzlaşma esnasında durumlardaki fiyat değişimleri içinde koruma sağlama amaçlı planlandığı belirtiliyor. Değişim muamelesi,diğer borsalarda olan fiyat göstergelerinden, fiyatlandırma saydamlığı sağlamasından daha çok fiziki teslimata varıyor.

Coinfloor’un nakit döviz pazarına ulaşım,yatırım yapanların Btc’i fiat money biriminden fiziksel teslimata tahvil etmesini sağlamış olacak.bu şekilde uzun mühletli mali değer avantajı ya da Btc türü yükümlülüklerini gerçekleştirebilmek için vesileler takdim etmiş olacak. Takas,% 100 fazla ıslak imza biriktirmesiyle garantiye alınmıştır.Ayrıca alıcı portföyleri,çalmalara,kaybolmalara veya çevrimiçi biriktirme gibi başka güvenlik problemleri için de koruma altındadır. Coinfloor,Btc hesaplarının aylık tediye denetlemesini de sağlamaktadır.Birinci fiziki teslimin yapılacağı kontrat ise Btc şeklinde Nisan’da olacaktır.

Kripto Kazanç Mühletli Kontratı Pazarın Gereksinimlerine Yanıt Verecek

Coinfloor’un müessislerinden Mark Lamb,Florida’daki senelik konuşmasında Reuters’e demeç verirken;nakit sağlayanların,borsa karşısındaki riski muhafaza etmek için fiziksel olarak teslimi yapılmış bir mühletli muamele kontratı meydana getirmek istediklerini dile getirdi. CME Group Inc.,Cboe Global Markets Inc. Vb. az sayıda tradisyonel mühletli muamele borsaları nakit ödenen Btc vadeli işlem ticareti gerçekleştirmektedirler.

Lamb,önemli yatırımcıların,ticari işletmelerin para ödeme prosesinin kolaylıkla idare edilebilir olduğunu kaydetti.Kötü maksatlı yatırımcıların ise mühletli muamele ederlerini spot pazarlardaki endeksler ya da açık çoğaltma eder hareketleri sonucunda kendi yararlarına döndürebileceğini söyledi. Coinfloor’a yatırım yapanlar,2013’te pazara sürülen,Londra’daki merkezi ABD olan en önemli kripto nakit spot pazarını ve Cebelitarık’taki farklı bir işletme olan Chicago’da yerleşmiş ticari şirket DRW’yi bünyesinde barındırmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP