DOLAR

32,5269

0.15%
EURO

34,7543

-0.08%
ALTIN(gr)

2.485,88

0,97%
BİST 100

%
Yahoo Konferansında Ana Gündem Kripto Para Oldu

Yahoo Konferansında Ana Gündem Kripto Para Oldu

Çarşamba günü Yahoo Finance'in şifreleme konferansında panelde konuşmacılar kişisel sorumluluk alanı hakkında fikirlerini paylaştılar. Herhangi bir kripto paraya yatırım yapmadan önce araştırma yapıyor musunuz? Sorusuna cevaplar arandı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:56
Yahoo Konferansında Ana Gündem Kripto Para Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Goodwin Procter LLP ortağı Grant Fondo bazı açıklamalarda bulundu. Kripto paralara yatırım yapılırken dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Kripto paralar hakkındaki iniş çıkışlara dikkat çekti.

“İşler aşağı yukarı iniyor” diye devam etti. “Bazı insanlar her şeyi tek bir projeye koyuyorlar ve bu ne kadar iyi bir fikir olursa olsun, bunun kötü bir fikir olduğunu düşünüyorum.” Diye sözlerine devam etti. Yatırım yapılırken tek bir kaynağa yatırım yapılmamalı olarak fikir beyan etti. Diğer panelist olan Dijital Ticaret Odası Başkanı Perianne Boring, bu noktayı yatırımcı tarafında daha fazla kontrol edilecek parametre gerektiğini belirtti. Bir denetim getirilmesi gerektiği hakkında konuştu. O, böyle bir denetim, bununla birlikte, paranın nereye gittiğinin araştırılması ve eleştirel düşünme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirtti.

Yapılan açıklamada farklı noktalara değinildi. “İlk kez madeni para teklifi yoluyla ya da başka yollarla olsun, blok zinciri ekosistemine katılmak isteyen perakende yatırımcı için gerçekten kendinizi eğitmeniz gerekiyor İlk kez belki de tarihin kontrolünü elinde tutabilirsiniz’’ dedi.

Boring ve Fondo’nun ortaya çıktığı panel, kripto alanında yönetmelik ve yatırımcı demografik özellikleri de dahil olmak üzere bir takım konulara değinen sayıların yanı sıra, trendlerin önümüzdeki aylar ve yılları teknolojinin yörüngesi doğrultusunda şekillendirebileceği bir sayıydı. Blockstack’ın Ryan Shea, yatırımcıların nelere dikkat etmesi gerektiğini düşünürken, bir tanesini özel olarak adlandırdı. Shea, “Sahte desantralizasyon ve sahte blok zincirine dikkat edin’’ dedi.

CoinDesk’in araştırma direktörü Nolan Bauerle daha kapsamlı bir şekilde konuşarak, alana yaklaşmayı düşünenlere – yatırım niyeti ne olursa olsun – bunu “ciddi” bir şekilde yapmaları gerektiğini belirtti. Yatırım yapacakların dikkatli olması gerekiyor. Yatırım piyasaları inişli çıkışlı olduğu için dikkat edilmesi gerekiyor. Yapılan açıklamada CoinDesk, Blockstack’de bir mülkiyet hissesine sahip olan Digital Currency Group’un bir yan kuruluşu olduğu belirtildi. Yatırım yapacaklara bu konular hakkında yatırımcının bilgi sahibi olması sağlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP