Kritik Uyarı Geldi Altında Son Durum Ne Olacak?

Kritik Uyarı Geldi Altında Son Durum Ne Olacak?

Altın yatırımcısının gözü kulağı yapılan haber ve uyarılarda. Yükseliş trendinden düşüş trendine hızlı şekilde geçebilen altın bu hareketliliği ile yatırımcıyı korkutuyor. Anlık takip etmek isteyenler ise gözlerini sistemden alamıyor. Pandeminin durumu altını etkileyen en kuvvetli etmen olarak yorumlanıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:40
Kritik Uyarı Geldi Altında Son Durum Ne Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel Pazarda Altın Hala Güvenilir

ABD seçimlerinin belirsizliği, koronanın seyri, aşı ve ilaç bulunup bulunmaması konuları altının durumunu değiştiriyor. Siyasi arenadaki her durum ve olay altındaki ivmeyi başka yerlere çekiyor. Ons altının fiyatı takibi yapılırken gözler dolara da kayıyor. Dolardaki artış ve azalış altın kadar Türk lirası ile işlem yapan yatırımcıyı da etkiliyor. Altının güvenli liman söylentisi özellikle son dönemde yıkılır gibi olsa da uzmanlar serinkanlı olunması gerektiğini ifade etti. Özellikle doların uzun süre bu şekildeolmayacağınıifade eden uzmanlar altının dolara bağlı olarak sabit bir dengeye geleceğinin altını çizdi.

Dünyaüzerindekiekonomikdüzenin dolar bazlı olması yatırımcı için bir umut. Doların uzun süre dengesiz olması mümkün olmayacağından bu durundan altın da yararlanmış olacak. Psikolojik diren. sınırına yaklaşması ile herkes panik yaşıyor. Altına önceden yatırım yapanlar değer kaybı paniği yaşarken altın işine girmeyi düşünenler ise fazla ödeyip az altın almayı kabul etmiyor. Anlık olarak değerlendirme yapmayı doğru bulmayan uzmanlar ise üst üste açıklama yapıyor. Buna göre henüz altın almayanlar bir süre daha bekleyebilir. Altın alanlar ise panik olmadan özellikle doların dengede kalmasını beklemeli. Altını anlık olarak da takip edebilirsiniz. Son haliyle işlem gerçekleştirme mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP