DOLAR

32,3624

0.13%
EURO

35,0311

-0.15%
ALTIN(gr)

2.324,01

0,21%
BİST 100

%
Lise Mezunlarına Yeni Bir İstihdam Alanı Oluşturuldu Detaylar Açıklandı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Lise Mezunlarına Yeni Bir İstihdam Alanı Oluşturuldu Detaylar Açıklandı

Lise Mezunlarına Yeni Bir İstihdam Alanı Oluşturuldu Detaylar Açıklandı

Yapılan açıklamaya göre İŞKUR 271 adet güvenlik görevlisi kadrosu açacak. En az lise mezunu olma şartını arayan kurum kadroları silahlı silahsız olmak üzere sınıflandırmadıklarını açıkladı. Başvuru şartları belirlenen kadro için net açıklama ise henüz gelmedi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:02
Lise Mezunlarına Yeni Bir İstihdam Alanı Oluşturuldu Detaylar Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tecrübeli Adaylar Daha Avantajlı Olacak

Silahlı veya silahsız güvenlik görevlisi olmak için şartları belirleyen İŞKUR en az lise mezunu vatandaşların başvurularını kabul edecek. Lise yerine önlisans mezunu olmak da aynı denkliği sağlayacak. Alımlar esnasında avantajlı grup ise bu alanda en az 5 yıl tecrübesiolanlar olacak. İŞKUR bu pozisyon için minimum 5 yıl tecrübe arıyor. Ancak zorunlu değil. Sadece alımlar esnasında olumlu bir kanaat oluşturacak. Mesleğin gerektirdiği düzene ve çalışma koşullarına uyumlu olabilmek aranan şartlardan. Disiplinsiz tavırlara sahip kişilerin başvuruları geçersiz sayılacak. Yazılı ve sözlü iletişim becerilerinin de değerlendirileceği alımda bu alanda iyi olmaları isteniyor. Türkçe dil becerisi önemli olacak.

Aktif araç kullanabilen ve ehliyet sahibi olunması gerekiyor. Ayrıca güleryüz ve kurumu temsil becerisi de aranmaktadır. Negatif ve asabi kişiler alımlar esnasında belirlenip sistem dışı edilecek. Erkek adayların askerliği yapmış olmaları isteniyor. Bu iş 3 vardiya olarak koordine edilecek bundan dolayı vardiya konusunda esnek olan kişilerle çalışılması planlanıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak, isteyen online isteyen kuruma giderek başvuru yapabilecek. Üye olmadan işlem gerçekleştirilemeyecek. Özgeçmiş yanında eğitim-meslek bilgileri sizden talep edilecek. Vereceğiniz cevaplar sizin işe alınmanızda büyük rol oynayacak. Duyurular ve detaylı bilgi için siteyi takip etmeniz gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP