DOLAR

32,5304

0.12%
EURO

35,0086

-0.08%
ALTIN(gr)

2.438,36

0,11%
BİST 100

%
Maddi Zorluklar İçinde Olan Vatandaş Bir Banka Daha El Uzatacak Akbank Tarih Yazdı
  • Finans 365
  • Finans
  • Maddi Zorluklar İçinde Olan Vatandaş Bir Banka Daha El Uzatacak Akbank Tarih Yazdı

Maddi Zorluklar İçinde Olan Vatandaş Bir Banka Daha El Uzatacak Akbank Tarih Yazdı

Pandemi dolayısıyla tüm ülke tek yürek oldu. Vatandaşa uygun faiz oranıyla kredi verecek Akbank yenilikleri sıraladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Maddi Zorluklar İçinde Olan Vatandaş Bir Banka Daha El Uzatacak Akbank Tarih Yazdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok özle banka ve kamu bankaları pandemi süresince vatandaşlar için kredi imkânları oluşturdu. Pandeminin ilk başında faizler başını alıp gitse de Merkez Bankasını çağrısıyla beraber faizler de indirilmiş oldu. Geriye ufak tefek detaylar kalsa da bankalardan kredi alma ölçütü bu ufak tefek detaylar bırakıldı. Akbank pandeminin ikinci dalgasının inanılmaz zor geçmesiyle beraber vatandaş lehine bir kampanya başlattı. Buna göre dosya masrafı almadan kredi verecek olan banka ayrıca %0.69 oranında faiz uygulayacağını açıkladı. Bu oran sadece ihtiyaç kredine özle olacak ve 6 ay sürecek olan bir kampanya olarak belirtildi. Vatandaşın başvurular başladıktan sonra hızlı şekilde işlemlere başlanması gerekiyor.

Binlerce Vatandaş Kredi Alacak

Hızlı kredi almak isteyen vatandaşların bankalara yolu düşüyor. Bu kredi kampanyasına ilişkin başka detaylar da açıklandı. Buna göre 36 aya varan vade seçenekleriyle işlem yapacak olan banka mevcut faiz durumunun seçilecek taksit seçeneğine göre değişeceğinin de altını çizdi. Yüzde yüz kredilenecek vatandaşlar için hayat sigortası yapılması planlanıyor. Bu sigortadan herkesin yararlanacağı da açıklandı. Yapılacak olan sigortanın sabit bir değeri olmayacak. Başvuru yapan kişinin kadın ya da erkek olması, yaşı ve diğer değişkenleri hayat sigortası için belirleyici olacak. Başvuru içinse Akbank şubelerine gitmek mümkün olacağı gibi dileyen vatandaşların online şekilde başvuru oluşturmaları mümkün olacak. 24 saat başvuru yapma hakkı sunan online işlemler mesai saatlerini kapsayan şube işlemlerine göre daha avantajlı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP