DOLAR

32,5134

-0.12%
EURO

34,9685

0.24%
ALTIN(gr)

2.450,13

1,13%
BİST 100

%
Masumlar Apartmanı Dizisinin Gerçek Hikayesi Ne?

Masumlar Apartmanı Dizisinin Gerçek Hikayesi Ne?

Peki Masumlar apartmanı gerçek bir hikaye mi? Masumlar Apartmanı'nı gerçek karakteri kimler ve kitapta olmayıp dizide olan karakterler kimler? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
Masumlar Apartmanı Dizisinin Gerçek Hikayesi Ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT 1’in “Masum Apartman” dizisi fenomen oldu. Pek çok izleyici romandan uyarlama dizisinin temelini sorguluyor ve Gülseren Budayıcıoğlu’nu merak ediyor.

Gerçek Bir Hikaye: Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartman gerçek bir yaşam öyküsüdür, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyon İçi” romanından esinlenilmiştir. Dizide gözlemlediğimiz olaylar gerçek olsa da izleyici kalbi kırıldı. Çünkü karakterlere baktığımızda esasında bir ailenin hasta ruhlarını görüyoruz. Travmalar, geleceğe dönük kaygılar, hijyen hastaları ve Han’ın disposofobisi gibi durumlar işleri çıkmaza sokar. TRT 1 ekranlarında görmüş olduğumuz tüm sahneler Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyon adlı psikiyatri merkezine gelen danışanlarının hikayesinden oluşuyor. Masumlar Apartmanı dizisi izleyici tarafından çok merak edilip, çok araştırılıyor. Diziye naif bir biçimde sızdırılan konu, öyle güzel işleniyor ki izleyenlerin kendisini kaptırmaması mümkün değil. Masumlar Apartmanı bir iyileşme hikayesi olarak devam edecek olması izleyicileri heyecanlandırıyor.

Salı günleri Masumlar Apartmanı dizisini izlemeyi unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP