DOLAR

32,3278

0.23%
EURO

35,1117

-0.07%
ALTIN(gr)

2.299,52

0,98%
BİST 100

%
Masumlar Apartmanı Sekiz Bölümdür En Çok İzlenen Diziler Arasında
  • Finans 365
  • Gündem
  • Masumlar Apartmanı Sekiz Bölümdür En Çok İzlenen Diziler Arasında

Masumlar Apartmanı Sekiz Bölümdür En Çok İzlenen Diziler Arasında

Her hafta Salı günleri ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisi en çok izlenen diziler arasında kalmaya devam ediyor. TRT'de yayımlanan dizi farklı hikayesi ve başarılı kadrosuyla izlenmeye devam ediyor! Bu hafta da reyting sıralamasında birinci oldular. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
Masumlar Apartmanı Sekiz Bölümdür En Çok İzlenen Diziler Arasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT’de her hafta Salı günleri ekranlarımıza gelen Masumlar Apartmanı dizisi reyting listesinde birinci sırada! Başarılı oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaruosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi 8. Bölümüyle de reyting gruplarında en yüksek puanı alıp zirvede olan başarısını diğer dizilere bırakmadı.

Sosyal medyada da hakkında epeyce konuşulan Masumlar Apartmanı dizisi her hafta Twitter ve YouTube’da en çok izlenen ve hakkında en çok konuşulan konulardan birisi olmayı başarıyor. Bu hafta yeni bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı zirvedeki başarısını korumaya devam ediyor, totalde 10.29 izlenme oranı, 22.69 izlenme payı(share) ; AB’de 12.96 izlenme oranı 29.17 izlenme payı(share) ve ABC1’de ise 13.99 izlenme oranı, 28.83 izlenme payı(share) ile reyting alan dizi zirvede ilgi görmeye devam ediyor.

Bugüne kadar yayınlanan sekiz bölümü de izleyici tarafından büyük ilgi gören ve beğenilen Masumlar Apartmanı dizisinin yapımcılığını Onur Güvenatam yapıyor, farklı ve ilgi çekici senaryo Deniz Madaoğlu’nun kaleme aldığı ve Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönettiği dizi her hafta Salı akşamları TRT’de izleyicisi ile buluşuyor!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP