Memur, İşçi Emeklilerine Can Suyu Müjdesi

Memur, İşçi Emeklilerine Can Suyu Müjdesi

Emekliler için büyük önem taşıyan ek ödeme müjdesi verildi. Yıl sonu banka anlaşmalarının büyük önem taşıdığı biliniyor. Emeklinin yüksek maaş beklentisine cevaben gelen banka promosyonlarında ki artış netleşti. Ocak ayında emeklilere 1368 TL ek ödeme kesinleşti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:30
Memur, İşçi Emeklilerine Can Suyu Müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliye Promosyon Ödemeleri Yarın Başlıyor

SGK ile bankalar anlaşmaya başladı. Anlaşma sonrası emeklilerin yeni dönem promosyon miktarları belli olmaya başladı. Her banka emekli aylıkları doğrultusunda, değişen miktarda promosyon teklif ediyor.

Anlaşmayla birlikte emeklilerin yeni dönem promosyon miktarları belli oluyor. 2020 yılı ödemelerinin başlamasıyla emeklilere 1368 TL ek ücret verilecek. Her banka kendi bünyesinde vereceği tutarları açıklıyor.

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği bu haber ile birlikte bankaların vereceği tutarlar merak ediliyor. Kampanyaların araştırılması ve ödenecek miktarların bilinmesi ise çok önemli.

Her banka ayrı bir tutar açıklamaya başladı. Bankalar 1 Mart 2017’de emeklilere promosyon ödemeye başlamıştı. Maaşı 1.000 liranın altında olan emekliler 300 lira, 1.000-2.000 lira arası olan emekliler 375 lira, 2.000 lira üzerinde olan emekliler ise 450 lira promosyon ödemesi almıştı. Şimdi bu rakamlar artarak emeklilere ek gelir olarak dönecek.

Promosyon tutarları 500 TL’ den az , 1200 TL’den fazla olmayacak şekilde her banka tarafından ayrı bir şekilde belirlenecek. Emekliler ise tercihlerini bu doğrultuda kullanacaktır.

Her üç yılda bir düzenlenen promosyonlar emeklilere tek seferde verilmektedir. Ekonomik sıkıntı çeken emeklilerimiz için bu ödeme can suyu niteliği taşımaktadır. Ancak yeterliliği halen tartışma konusu olmaya devam etmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP