DOLAR

32,3843

0.18%
EURO

35,0035

-0.26%
ALTIN(gr)

2.324,40

0,23%
BİST 100

%
Menajerimi Ara Dizisinde Bu Hafta Şok İsimler

Menajerimi Ara Dizisinde Bu Hafta Şok İsimler

Star Tv’de yayınlanan ekranların sevilen yapımlarından biri olan Menajerimi Ara, her hafta misafir ettiği ünlü isimlerle epey ses getirmekte. Ünlülerin ağırlandığı dizide sıradaki ünlü isimler ise büyük olay oldu. Herkes bu ünlülerin oynayacağı bölümleri iple çekmekte. İşte merakla beklenen şok isimler.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:04
Menajerimi Ara Dizisinde Bu Hafta Şok İsimler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Menajerimi ara her hafta birbirinden ünlü oyuncuları ve şarkıcıları konuk ederek izleyicileri heyecanlandırmayı başarıyor. Özellikle gençler arasında popüler olan dizi bu zamana kadar pek çok kişiyi konuk alarak ağırladı. Bunlar arasında; Demet Akbağ, Nükhet Duru, Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Burçin Terzioğlu ve Nebahat Çehre gibi isimler bulunuyor. Bu isimler gerçek isimleri ve meslekleri ile diziye katılmakta ve menajerlerin zorlu hayatına dikkat çekmekte.

Dizinin varolan kadrosuna daha önce Burak Tozkaparan ve Serhat Teoman da katılarak aileyi büyütmüş ve izleyicilerde yeni bir atmosfer oluşturmuştu. Ancak bu durum dizi yapımcıları için yeterli olmamış ki sıradaki büyük isimleri de misafir oyuncu olarak diziye katmaya karar verdiler.

Menajerimi Ara Dizisinde Usta İsimler

Dizinin ilerleyen bölümlerinde büyük isimlerin katılacağı, pek çok haber sitelerinde gündem oldu. Bu isimlerden en dikkat çekeni ise şüphesiz İbrahim Tatlıses. Büyük ustanın yıllardan sonra ilk kez bir diziye özellikle kendi kimliğiyle konuk olması fikri diziyi izlemeyen insanları bile heyecanlandırdı. Diziye konuk olacak diğer isimler arasında aynı zamanda Pınar Deniz ile büyük oyuncular olan Arif Erkin ve Yılmaz Gruda bulunmaktadır. Bu isimlerin diziye kaçıncı bölümde konuk olacağı ise merak konusu. Dizi hayranları sürpriz bölümü kaçırmamak için her hafta ekran karşısına kilitleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP