DOLAR

32,5004

0.16%
EURO

34,8110

0.23%
ALTIN(gr)

2.489,41

1,12%
BİST 100

%
Milyonlarca Asgari Ücretlinin de Beklemiş Olduğu 2021 Zammı da Ne Kadar Olacak!
  • Finans 365
  • Finans
  • Milyonlarca Asgari Ücretlinin de Beklemiş Olduğu 2021 Zammı da Ne Kadar Olacak!

Milyonlarca Asgari Ücretlinin de Beklemiş Olduğu 2021 Zammı da Ne Kadar Olacak!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından da gerçekleştirebilecek 2. Toplantı öncesinde de bir açıklamada bulunmuş olan yapan ana muhalefet lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu, asgari ücretin de en aşağısı 3 bin 100 TL olarak da tespit edilmesi gerektiğini de ifade etmiştir. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
Milyonlarca Asgari Ücretlinin de Beklemiş Olduğu 2021 Zammı da Ne Kadar Olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 yılında da asgari ücret zammının da ne kadar da olacağını da tespit edebilmek içinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt başkanlığında da Asgari Ücret Tespit Komisyonu da bir toplantı da düzenlemiş oldu. Orta Vadeli Program çervesinde ise de önceki senelerde de yapılmış olduğu üzerede de enflasyon oranlarında da asgari ücret zammı yapılıp da yapılmayacağı bilgisi ise de paylaşılamadı. Toplantının da ardından sonra da Bakan Selçuk da bir açıklama yaptı. Açıklamasında ise de; Asgari ücretin de işçi ve işverenin de beklentilerini de karşılayarak, çalışma hayatına da olumlu olarak da katkılar sunacak şekilde de tespit edileceğine de inanıyorum dedi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu da Hangi Tarihlerde de Toplanacaktır!

Asgari ücret tespit komisyonunda da ilk toplantısından herhangi bir karar da çıkmamıştır. İkinci toplantıda ise TİSK ev sahipliğinde de 15 Aralık tarihinde de gerçekleştirilecektir. Geçtiğimiz senelerde de komisyonda asgari ücret de belirlemek için de üçüncü toplantıyı da yapacaktır. Üçüncü toplantının da ev sahipliğini de Türk- iş yürüterek ve toplantı da 22 Aralık tarihinde de gerçekleşecektir. 2021 yılı asgari ücret görüşmelerinin de halen de sürdüğüne de dikaktleri de çekmiş olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmelerin de tamamlanmasının da ardından birlikte de durum da bizim de önümüze de gelecektir. Sonrasında ise de adımları da beraber de atacağız. Temenni de ediyoruz ki isabetli ise de bir karar da çıkar ve yola da devam ederiz de açıklamasında da bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP