DOLAR

32,5740

0.09%
EURO

35,0694

0.44%
ALTIN(gr)

2.427,01

0,18%
BİST 100

%
Milyonlarca Kişiden Habersiz Çıkarılan Düzenleme İle Herkesin Hayatı Kurtulacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • Milyonlarca Kişiden Habersiz Çıkarılan Düzenleme İle Herkesin Hayatı Kurtulacak

Milyonlarca Kişiden Habersiz Çıkarılan Düzenleme İle Herkesin Hayatı Kurtulacak

Yapılan açıklamaya göre milyonlarca vatandaş devletten destek ödemesi alacak. Yoğun gündemden dolayı kimsenin ruhu bile duymadı.İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:30
Milyonlarca Kişiden Habersiz Çıkarılan Düzenleme İle Herkesin Hayatı Kurtulacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla bol bol desteködemesi vere devlet yeni açıklamalarıyla gündem bomba gibi düştü. Açıklamaların ardı arkası eksilmezken verilen müjdelerbinlerce vatandaşın yüzünügüldürdü. Kısa vadede verilmesiplanlananödemeler için tüm çalışmalar hazır. Eğer hazırlana çalışmahayatına geçerse ilk etapta kronik hastalara ödem verilecek. Verilecek olan ödem 4 kademeli olarak planlanıyor. İlkolarak iki farklı yol haritası izlenecek. Tüberkülozhastalığı için verilecek ödemde Tüberkülozunbaşındaolanlar için tedavi ve ilaç destekleri ki farklı şekilde ödenecek. Başvuru formunda bu ayrım dikkat çekiyor. Bazıhastalıklarda olduğu gibi bu hastalıkta da devlet teyakkuz halinde. Bir diğer destek ödemesi ise muhtaç er ve erbaş aileleri için yapılacak.

Milyonlarca Vatandaş Yararlanmış Olacak

Yapılacak olan ödem sayesinde vatan evlatlarının gözü arkada kalamayacak. Askerlerinailelerinde de sahip çıkan devlet her kertede vatandaşın hayatın dokunuyor. Aylık periyotlardan ziyade iki ayda bir verecek destek ödemesi için geri sayım bitti. 550 TL ödenmesi planlanırken ailelerintalebine göre başka destek ödemleri de verilmiş olacak. Tüm bu çalışmalar devam ederken asker çocukları da kapsama dahil edildi. Bu bağlamda asker çocukları için aylık 100 TL ödeme verilecek. Verilen ödemelerin geri ödemesi hiçbir şekilde istenmeyecek. Ödemeleri PTT aracılığıyla vatandaşlaraulaştırılırken sadece kimlik kartıylaparayı almaya gidilebilecek. Kadınlara verilecek destek ödemeliüzerinde de devlet çalışmaya sürdürüyor. Onun da tamamlanmasıylaberaber milyonlarca vatandaş evlerine ekmek götürebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP