DOLAR

32,5819

0.02%
EURO

34,9166

0%
ALTIN(gr)

2.430,17

0,02%
BİST 100

%
Milyonlarca Kişinin Beklemiş Olduğu Ödenekler Hesaplara Bugün Yatırılacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Milyonlarca Kişinin Beklemiş Olduğu Ödenekler Hesaplara Bugün Yatırılacak

Milyonlarca Kişinin Beklemiş Olduğu Ödenekler Hesaplara Bugün Yatırılacak

Gelmekte olan açıklamalara göre vatandaşın en merakla beklediği ödemelerin bugün gün içerisinde yapılacağı müjdesi verildi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:00
Milyonlarca Kişinin Beklemiş Olduğu Ödenekler Hesaplara Bugün Yatırılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu zor geçen, Covid-19 pandemi sürecinde rahat nefes aldırmaya devam ediliyor.Banka IBAN bilgisi bulunan vatandaşlar için ödenekler anında hesaplarına yatırılacak olup ancak hesaplarında hata bulunanlar en yakın PTT şubelerine gidilerek bu ödemelerden yararlanabilecekler. Bakanımız Selçuk kısa çalışmalar ve işsizlik ödemeleri ile ilgili sonunda müjdeli haberleri açıkladı. Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığından gelmiş olan haberlere göre şok gelişmeler 5 Nisan yani bugünün içerisinde kısa çalışma işsizlik ödeneklerin hesaplara yatacak olduklarını duyurdu.

IBAN Bulunmayanlar Ne Yapacak

Kısa çalışma işsizlik ödenekleri almaları açısından başvuru yapanlar bugünden itibaren ödeneklerini almaya başlıyorlar. Banka IBAN bilgilerinde yapılan hatalar ve eksiklikleri bulunan vatandaşlar en yakın PTT şubelerine TC Kimlik numaraları ile giderek ödemelerini alabileceklerdir. Bu ödemeler yalnızca PTT şubeleri tarafından gerçekleştirecek. Mart ayı içinde ödenecek olan kısa çalışma ve işsizlik ödenekleri vatandaşlara 5 Nisan tarihinden itibaren yatırılacak. PTT üzerinde hata bulunmakta olan vatandaşlar anlık olarak sorunsuz olarak alabileceklerdir. Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı olarak da 5 Nisan dan itibaren ödemelerinin gerçekleştirileceği bilgisi geldi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP