DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Nasıl Zengin Olunur? Zengin Olmanın Yolları (Başarmış Kişiler)
  • Finans 365
  • Gündem
  • Nasıl Zengin Olunur? Zengin Olmanın Yolları (Başarmış Kişiler)

Nasıl Zengin Olunur? Zengin Olmanın Yolları (Başarmış Kişiler)

Hayat şartlarının giderek zorlaştığı, emperyalizmin insanları ezdiği şu yüzyılda insanlar normal bir işte çalışarak zengin olunamayacağının farkındalar. Bundan ötürü de insanlar, çalıştığım maaşlı işin dışında "nasıl zengin olunur" ve "zengin olmanın yolları" nedir diye sürekli sorgulama yapmaktadırlar. Yardımcı olması bakımından başarmış kişileri rehber edinerek bu soruların cevabını araştırdık.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:27
Nasıl Zengin Olunur? Zengin Olmanın Yolları (Başarmış Kişiler)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nasıl zengin olunur? Zengin olmanın yolları , geçtiğimiz sene yani 2018 Google arama verilerine göre insanların en çok arama yaptığı kelime gruplarının başında bu iki kelime grubu geliyor. Bizlerde insanlar madem bu başlıkları arıyor, başarılı olmuş kişiler ışığında bu soruların yanıtlarını arayanlara rehber olalım istedik.

İnsan doğuşu ile birlikte fıtraten birçok özellik ve gereksinimle birlikte doğar. Güvende olmak, sağlıklı olmak, güzel olmak, ait olmak (aidiyet), zengin olmak vb. bunlar gibi istekler hemen hemen her insanın isteyeceği şeylerdir. Aksini isteyenlere henüz rastlamadık. Şimdi gelelim fakir bir hayattan, zengin olmayı başarmış insanların hayat hikayelerine göre madde madde nasıl başardıklarını anlatmaya;

Maddeleri sıralamadan önce ekstra para kazanma yöntemlerinden bazılarını paylaşalım.

Reklam Tıklayarak Para Kazanma 2019 (Nasıl Zengin Olunur)

Reklam İzleyerek Para Kazanma 2019 (Ek iş, ek gelir)

Evde oyuncak (amigurumi, ahşap) yaparak ayda 5 bin lira kazanın

İnstagram Üzerinden Para Kazanma Yöntemi 2020! Ayda 3 Bin İle 15 Bin TL Arası

Facebook Üzerinden Para Kazanma 2020! Facebook’tan Nasıl Para Kazanılır?

İnternetten Anket Doldurarak Para Kazanma 2019 (Ek İş Ek Gelir)

1– Zengin olmanın ilk yolu öncelikle kendi işinizi yapmayı düşünmenizdir. Zira maaşlı çalışılan bir işle zengin olmak, ultra maaşlı bir iş değilse mümkün değildir.

2– Her ne iş yaparsanız yapın disiplini elden bırakmayın. Disiplin olmazsa olmaz. Başarılı insanların hayat hikayelerinin ortak paydası disiplinli bir şekilde geri adım atmadan çalışmaktan geçiyor.

3- Sektör seçiminde iyi analiz ederek karar verin. Sektör seçimi önemlidir. Önü açık, iş potansiyeli yüksek sektörler kazanmanızı kolaylaştıracaktır. Modası geçmiş sektörler yerine ileride işlerin daha da yoğun olacağı sektörleri hedefleyin.

4- Gelir kaynaklarınızı çeşitlendirin. Tek bir gelire bağımlı hareket etmek aksi bir durum olduğunda sizi zora düşürecektir. Gelir kaynaklarınız gibi yatırımlarınızı da çeşitlendirin. Yumurtaları aynı sepette taşıma riskinden kaçının.

5- Geliriniz ne olursa olsun tasarruf edin. Gereksiz harcamalardan kaçının. Gelir – gider dengenizi kollamazsanız, kazandığınızdan fazlasını harcarsanız patlarsınız. Lüzumsuzca ve lüks özentisinden dolayı zengin iken fakirleşmiş birçok örnek var tarihte.

6- Başarıya ulaşmış, zengin olmuş insanları takip edin, gözlemleyin. Başarılı olmuş ve fakirlikten zengin bir hayata geçiş yapmış insanların hayat hikayelerini araştırın. Çevrenizde varsa bu tür insanlar onlarla arkadaşlık kurun. Bol bol dinleyin ve kendinize notlar alın. Kendiniz tecrübe etmek yerine, tecrübe etmiş kişilerin tecrübelerini dinleyerek daha hızlı yol alabilirsiniz.

7- Risk almaktan korkmayın. Başarılı olmuş insanların ortak özelliklerinden biri de zamanında risk almış olmalarıdır. Risk almak derken de mantık dışı riskler değil, mantık dahilinde riskler alın. Aldığınız riskin mantığa dayalı nedenleri olmalı.

8- Çok çalışın ve sabırlı olun. Unutmayın ki mermeri delen suyun şiddeti değil devamlılığıdır. Bir Cem Yılmaz sözü ile makalemizi sonlandıralım. “Başarılı insanların ortak özelliği it gibi çalışmalarıdır.”

Tüm bunlar nasıl zengin olunur ve zengin olmanın yolları sorularınız için rehber kurallar. Ama şunu kesinlikle unutmayın; en büyük zenginliğiniz aklınız ve sağlığınız. Bunlar olduğu sürece hayallerinizin yarı ölçüde gerçekleştiğini düşünebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP