DOLAR

32,5389

-0.04%
EURO

34,9217

0.05%
ALTIN(gr)

2.431,25

0,06%
BİST 100

%
Nefise Karatay Hangi Diziyle Televizyon Ekranlarına Dönmeyi Planlıyor?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Nefise Karatay Hangi Diziyle Televizyon Ekranlarına Dönmeyi Planlıyor?

Nefise Karatay Hangi Diziyle Televizyon Ekranlarına Dönmeyi Planlıyor?

Uzun yıllar boyunca televizyonda yer alan ve izlerinin yok olmasına asla izin vermeyen Kurtlar Vadisi dizisi ile rol alan Nefise Karatay çok uzun zamandır ekranlarda yerini almıyordu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
Nefise Karatay Hangi Diziyle Televizyon Ekranlarına Dönmeyi Planlıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkes bu dönüşte kimlerin payı olduğunu merak ediyordu. Dizi ile ilgili ilginç bilgiler gelmeye başladı. Peki dizi ne zaman yayınlanacak?

Uzun yıllardır adeta akıllardan silinecek gibi olsa dahi aldığı büyük karar ile beraber yeniden ekranlara gelecek. Bir Annenin Günahı adlı yapım ile televizyonlara gelecek.

Dizi Ne zaman Yayın Hayatına Girecek?

21 Kasım Cumartesi günü Kanal D kanalında yayın hayatına girecek dizide kurtlar vadisi yapımı ile birlikte geniş topluluklara erişmeyi başaran Nefise Karatay da yer alacak. Televizyon hayatına çok uzun bir zaman veda etse bile tekrar dijital platformlarda aranan yüz olmuştur. Bu nedenden dolayı en çok aranan listeler dizisi olan Kurtlar Vadisi yapımda yer alan Nefise Karatay oynadığı Ahu Toros karakteri ile de akıllarda yer etmeyi başardı. Kurtlar Vadisi’nden sonra oyunculuk deneyimi nedeniyle ekranlardan ayrı kalmayı tercih etti. Uzun zamandır vermiş olduğu aradan sonra Kanal D kanalında yayın hayatına başlayacak dizide rol alacak.

Başrol olarak kesinlikle hasretin bitmesini sağlayacak.

Filipin ülkesinde oldukça yüksek oranlar ile seyredilen diziden uyarlanan yapım Kanal D kanalında sevenleri ile tanışacak. Adeta Kurtlar Vadisi dizisi ile oldukça iyi bir şekilde ünlenen isim bir sürü ünlü usta ile başrolleri paylaşacak. Sadece Filipinler ile değil bir sürü ülkede de yer alacak olan diziden uyarlanması birçok insan tarafından merak edilmesine neden oldu. Yönetmen koltuğuna bakacağımız zaman Yüksek Aksu olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP