DOLAR

32,6012

0.38%
EURO

34,8077

0.2%
ALTIN(gr)

2.488,14

0,16%
BİST 100

%
O Banka 43 TL Aylık Taksitle Anında Kredi Veriyor! Almak İsteyen Şubelere Koşuyor
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • O Banka 43 TL Aylık Taksitle Anında Kredi Veriyor! Almak İsteyen Şubelere Koşuyor

O Banka 43 TL Aylık Taksitle Anında Kredi Veriyor! Almak İsteyen Şubelere Koşuyor

Yapı Kredi  Bankası vatandaşları dertlerine derman olacak yeni bir kredi kampanyası ile vatandaşların karşısına çıkıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:19
O Banka 43 TL Aylık Taksitle Anında Kredi Veriyor! Almak İsteyen Şubelere Koşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayda 43 TL ödeyerek anında kredi, alabileceğiniz Yapı Kredi Bankası şartlarını ve kredi koşullarını açıklamayı ihmal etmedi. Buna göre vatandaşlar 1000 TL’lik kredi limitlerinden yararlanma fırsatı bulacak. Acil nakit ihtiyacı olanlar için bulunmaz bir fırsat olan bu durum faiz oranlarıyla da herkesi sevindir. %1.69 oranında faiz uygulayacak banka Merkez Bankasının önerisini dinleyerek faiz oranlarını değiştiren bir banka olmuştu. Yüzde yüz kredilendirme yapacak olan banka herkes istediği miktardaki krediyi vermiş olacak. Daha fazla kredi almak isteyen vatandaşlar ise farklı kampanyalara yönlendirilecek. Esnaflar pandemi döneminde çok bunaldı. Bunu bilen Yapı Kredi Bankası esnaflar için de yeni bir kredi kampanasının yolda olduğunu belirtti. Kredi kampanyaları sayesinde vatandaşlar pandeminin oluşturduğu olumsuz ekonomik havadan fazla etkilenmedi.

24 Saat Boyunca Kredi Başvurusu Mümkün

Dosya masrafları mevzuuna da değinen banka yetkilileri sembolik bir fiyatın alınacağını da belirtti. Tüm kredi miktarını sadece yüzde beşini dosya masrafı olarak almayı planlayan banka bu sembolik değerlerle diğer bankalara gövde gösterisi yapması düşünüyor. Bu kadar düşük bir dosya masrafı ile işlem yapmanın mümkün olduğunu banka bir kere daha göstermiş olacak. Kredisini anında almak isteyen ve mesai saatlerine takılmaktan hoşlanamayan vatandaşlar için SMS ile başvuru yöntemi oluşturuldu. Bankansın ilerleyen dönemlerde duyurusunu yapacağı numaraya TC kimlik nu ve KREDİ yazarak kredi başvurusu oluşturabileceksiniz. Gelen 2. Mesajı onayladıktan sonra krediniz hesabınıza yatacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP