O Dönem Kapandı Yeni Destek Paketleri Yolda

O Dönem Kapandı Yeni Destek Paketleri Yolda

Yapılan açıklamaya gör destek paketlerinde yeni bir dönem geliyor. Bazı çalışmalar tekrardan revize edildi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:36
O Dönem Kapandı Yeni Destek Paketleri Yolda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların devletten destek alma süreç, hız kemeden devam diyor. Pandemi dolayısıyla desteklerin sayısı ve kapsamı değişirken her gelişme vatandaşların lehine oluyor. İşsiz kalan, kısa çalışma ödenekleriyle gündelik hayata devam eden veya çok çocuk sahibi olup evine asgari ücretin çok az bir tutarı evine giren vatandaşlar için verilen devlet destekleri çok kıymetli. Devlet verdiği desteklerde işe yarar olmayı çok önemsiyor. Tam anlamıyla berim arayan devlet bundan dolayı yeni destek paketlerini tekrardan revize etti. Bu revize en çok gıda ve giyecek desteklerinde kendini belli etti. Son dönemlerde bu iki desteğe inanılmaz şekilde yığılma var. Bunda dolayı ilk çalışmalar burada başladı.

Tam Verim Alınacak

Edinilen bilgiye göre devlet daha önceden paket servis destekler veriyordu. Özellikle gıda ve kıyafet desteklerinde vatandaşların uygun olup olmadığı düşünülmeden herkese aynı şekilde muamelede bulunuluyordu. Artık yeni dönemde bunlara müsaade edilemeyecek ve nakdi olarak destekler başlatılacak. Nakdi desteklerdeki amaç da açıklanmış oldu. Buna göre verilen destekler vatandaşlara tam anlamıyla hitap etmeli. Kendi ihtiyaçlarının doğru şekilde karşılanması için desteklerin nakdi olmasında büyük yara var. Gıda desteklerinde her ürünü her aile çeşitli sebeplerden dolayı kullanamayabiliyor. Nakdîde estek alan vatandaşlar kendi mutfaklarını rahat bir şekilde düzebilecek. Kıyafet desteklerinde de herkes kendi bedenine en uygun olan ve zevklerine uygun olan kıyafetleri alıp giyebilecek. Ödemelerin ise ne şekilde yapılacağı merak konusu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP