DOLAR

32,5736

0.09%
EURO

35,0315

0.46%
ALTIN(gr)

2.421,85

-0,04%
BİST 100

%
O Fırsatı Kaçıranlar İçin Yeni Bir Fırsat Geliyor Başvurular Ne Zaman Başlayacak?
  • Finans 365
  • Finans
  • O Fırsatı Kaçıranlar İçin Yeni Bir Fırsat Geliyor Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

O Fırsatı Kaçıranlar İçin Yeni Bir Fırsat Geliyor Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Devlet pandemi de maddi olarak sıkıntın yaşayan vatandaşlar için destek ödemeli yapmaya devam ediyor. Son yapılan açıklamayla beraber vatandaşlar gözlerini E Devletten ayıramıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:19
O Fırsatı Kaçıranlar İçin Yeni Bir Fırsat Geliyor Başvurular Ne Zaman Başlayacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandeminin başından bu yana devlet 1000 TL’lik desteklerinin limitini artırdı. 10 bin TL’ye varan destekler için vatandaşlara başvuru formunu da çatı. Milyonlarca kişinin yararlandığı destek ödemesinde inanılmaz yoğunluk yaşlanınca sistem kilitlendi. Başvuru yapamayan vatandaşlar ise elleri boş bir şekilde diğer kredi kampanyalarına yönelmeye başlamışken son dakika açıklaması yine yetkililerden geldi. Vatandaşların başka banklardan kredi alamsı yerine devlet desteklerinde yararlanması için çalışma yapan devlet amacına ulaştı. Daha önceden 10 bin TL tutarındaki destek ödemesini alamayan vatandaşlar yeni bir destek ödemesine muhatap olacak. 3 bin TL tutarındaki destekler ile binlerce hanenin ihtiyacı karşılanmış olacak.

Diğer Destekler Önemli Olmayacak

Destekten yararlanmak için belli şartların yerine getirilmesi lazım. Bunlardan ilki başvuruyu yapacak olan kişinin 18 yaşından büyük olması gerekiyor. Aynı hane içinde tel başvuru yeterli olacak. İki farklı başvuru iki farklı ödeme haline gelmeyecek. Buna ek olarak eve giren aylık gelir kişi başı 700 TL’yi aşmayacak. Asgari ücretin üçte biri olarak hesaplanan bu kural kesin sınırlardan bir tanesi. Aile başka devlet desteklerinde de yararlanabilecek burada bir sıkıntı oluşmayacak. Hane içinde yaşlılık aylığı alan kişiler de sorun teşkil etmeyecek. Ancak emekli maaşına devlet set çekiyor. Ödemeler başvuruların sona erdiği hafta başlayacak. Vatandaşların maddi sıkıntı çektiğini bilen devlet ödeme için kimseyi bekletmeyecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP