DOLAR

32,3701

0.15%
EURO

34,9582

-0.33%
ALTIN(gr)

2.324,10

0,21%
BİST 100

%
O Sene Bu Sene! Kurtlar Vadisi Kaos Kendi Kanalında Şubat Ayında Başlıyor! 1. Bölüm Fragmanı
  • Finans 365
  • Gündem
  • O Sene Bu Sene! Kurtlar Vadisi Kaos Kendi Kanalında Şubat Ayında Başlıyor! 1. Bölüm Fragmanı

O Sene Bu Sene! Kurtlar Vadisi Kaos Kendi Kanalında Şubat Ayında Başlıyor! 1. Bölüm Fragmanı

Daha önceki senelerde bu sene Kurtlar Vadisi dizisi olacak mı sorusu sürekli sorulurdu. Yaşanan yeni gelişme sonrası dizinin fanları o sene bu sene dedi. Kurtlar Vadisi Kaos ile ekranlara geri dönüyor. Polat Alemdar, Çakır, Abdulhey, Memati, Güllü gibi karakterlerden herhangi biri dizi de yer alacak mı? Şu an için en çok merak edilen sorular arasında bunlar geliyor. Kurtlar Vadisi Kaos 2021 yılı şubat ayında izleyici ile Show tv ekranlarından yayınlanacak. İşte dizi ile ilgili diğer detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
O Sene Bu Sene! Kurtlar Vadisi Kaos Kendi Kanalında Şubat Ayında Başlıyor! 1. Bölüm Fragmanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayınlandığı ilk günden bu yana uzun süre perşembe akşamlarına adeta amborgo koyan efsane dizi “Kurtlar Vadisi” farklı bir senaryo ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Polat Alemdar karakteri ile başrolde Necati Şaşmaz’ın olduğu ve bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi’nden hayranlarını sevince boğan açıklama geldi.

Tekrar bölümleri bile büyük ilgi gören Kurtlar Vadisi dizisi ekranlara geri dönüyor. Efsane dizi Kurtlar Vadisi Kaos adı ile izleyenlerle buluşacak.

Efsane Karakterler Yeni Dizi de Olacak mı?

Çakır, Abdulhey, Memati, Güllü gibi dizide sevilmiş ve belli bir yer edinmiş karakterlerin yeni dizi de yer alıp almayacağı merak konusu.

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin 2021 yılının Şubat ayında Show TV ekranlarından izleyiciyle buluşacağı müjdesi verildi.

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin yakın zamanda ilk fragmanının yayınlanması bekleniyor.

Efsane Karakter Polat Alemdar, Necati Şaşmaz’ın Yeni Dizi İle İlgili Yaptığı Açıklama

“Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız.” Şaşmaz, dizinin iddiasını şu sözlerle ortaya koydu: “Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar’dan Afganistan’dan Makedonya’ya hatta Amerika’ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim.”

Sosyal medya da bir hayli yankı uyandıran bu açıklama sonrası bir diğer efsane karakter olan Çakır’ın dizi de yer alıp almayacağı merak konusu.

İşte Kurtlar Vadisi Kaos Fragman Öncesi İlk Gösterim

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP