DOLAR

32,4787

-0.19%
EURO

34,9235

0.24%
ALTIN(gr)

2.432,67

0,41%
BİST 100

%
Öğrenci ve Velileri Mutlu Edecek Haber: Askıda Tablet Kampanyasıyla Bedava Tablet Dağıtılacak!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Öğrenci ve Velileri Mutlu Edecek Haber: Askıda Tablet Kampanyasıyla Bedava Tablet Dağıtılacak!

Öğrenci ve Velileri Mutlu Edecek Haber: Askıda Tablet Kampanyasıyla Bedava Tablet Dağıtılacak!

Yeni tip Koronavirüs salgını sebebiyle eğitim öğretime uzaktan devam edilmekteydi fakat mevcut vaka sayıları ve ölüm sayıları yüz yüze eğitime geçişe engel oldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
Öğrenci ve Velileri Mutlu Edecek Haber: Askıda Tablet Kampanyasıyla Bedava Tablet Dağıtılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Tuzla Belediyesi öğrencilerin eğitim hayatına destek olacak askıda tablet kampanyasını başlattı, geçtiğimiz günlerde öğrencilere destek için Acun Ilıcalı’da 20 Eylül tarihinde TV8 ekranlarında kampanya başlayacağını duyurdu.

Öğrencilere uzaktan eğitim için destek kampanyaları devam ediyor, Milli Eğitim Bakanlığı tarafınca öğrencilerin bilgisayar ve tablet ihtiyacını giderebilmek için çalışmalara başlandı. Üstelik 20 Eylül Pazar akşamı Acun Ilıcalı’nın TV8 ekranlarında yapacağı yardım kampanyası ile birçok öğrenciye destek olunacak. İstanbul Tuzla Belediye Başkanlığı tarafınca askıda tablet kampanyası başlatıldı bu kampanya ile öğrencilerin tablet ihtiyacı giderilecek. Tuzla Belediyesi tarafından başlatılan bu kampanyada öğrencilere ücretsiz olarak dağıtım yapılıyor, Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı konuya ilişkin açıklamasında “uzaktan eğitimle ihtiyaç olan tablet ihtiyacını karşılamak için kampanya başlattık.” ifadesinde bulundu “toplanan tablet ve bilgisayarlar, Tuzla’da eğitime devam eden ihtiyaç sahibi öğrencilere belediye ekipleri tarafından ulaştırılacak.” şeklinde de konuşmasını yaptı. Bu güzel kampanyayı duyan vatandaş nasıl başvuru yapılacağını merak ediyor, işte nasıl başvuru yapılacağı…

Başvurular Nereye Yapılacak?

Kampanya başvurularına ve kampanya ile ilgili detaylara www.askidatablet.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. İsteyen vatandaşlar askıya tablet bırakıp öğrencilere destek olacak, ihtiyaç sahibi öğrencilerse askıdan tablet talebinde bulunabilecekler. Öğrencilerin başvuru sırasında eksiksiz olarak tüm bilgileri girmeleri gerekir, bağış yapacak vatandaşlar ise kaç adet tablet bağışlayacağını, türünü ve adresini sisteme girerek bağışta bulunabilecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP